facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Opus Bilprovning Tierp

Opus Bilprovning Tierp

About

Boka din bilbesiktning via https://bilprovning.se/Boka-besiktning eller kontakta oss på tel. 0775-500 300 så hjälper vi dig med din bokning!



"Opus Bilprovning finns på närmare 100 platser från Kiruna i norr till Malmö i söder.Vi utför kontroll- och registreringsbesiktning på motor- och släpfordon personbilar, lastbilar, bussar, husvagnar, husbilar, släpvagnar och motorcyklar samt kategori-3 fordon traktorer och motorredskap.Utöver den ordinarie kontrollbesiktningen erbjuder vi även fordonstester, slippa vänta-garantier och skräddarsydda företagslösningar.Opus Bilprovning klimatkompenserar för hela sin verksamhet. När du besiktar din bil hos oss kan du själv välja om du vill klimatkompensera för din årliga bilkörning. Det betyder att du kan välja Opus Bilprovning med gott samvete när det är dags att boka besiktning."
Address: Vallskogavägen 9, 815 41 Tierp
Phone: +46775500300
City: Tierp
Zip Code: 815 41


Reviews
Synd att man inte kan ge minus…skulle kunna skriva en Dr avhandling om denna inrättning, mitt råd ÅK INTE DIT!
Väldigt trevlig personal. Mycket snabba och tillmötesgående, gillas skarpt!
Kom ihåg att gå in och anmäl er ankomst även om ni har bokat tid. Gratis kaffe. TV som inte fungerar. Blåtand dataplugg som sitter i bilens datoruttag hittade jag senare på instrumentbrädan.
Fräscht och rent i hallen och samma sak i väntrummet. Trevlig personal som mötte en med ett hej och ett leende. Värsta jag vet är att besikta men hit åker jag igen med glädje. Känns så bra och ett sådant trevligt bemötande är guld värt. +att kaffet smakade gott
Kanon fick komma in 10 minuter tidigare och inga anmärkningar
Supertrevligt. Bra råd. Jag använder bara Opus. Först i Glädjen/Upplands Väsby när jag bodde i Stockholm och nu Tierp efter flytt. Alltid fått bra service och bemötande.
När man som besiktningsman inte kan bilmodellen så ska bilägaren inte behöva talaom hur man gör ca:5-6 gånger innan vederbörande lyssnar, bara föratt han tror att han kan!
Riktigt dålig personal på denna station. Besiktigat en bil för ca 3 år sedan och fick 5 st 2:or som blev godkända på nästa station 38h senare utan åtgärder. Felen var bla. stöldskydd. Fel färg på blinkers, trasig tut och rostiga bromsrör. Tuten fungerade på vägen dit och på vägen från stationen. De övlriga felen var inga fel på andra besiktningen. Senaste besiktningen startade besiktnings mannen vänligt med att hålla full gas på den tre ton tunga bilen och varva upp den till ca: 4500varv och sedan dra växelspaken förbi back växeln, neutral och sedan "drive". Växel "drive" slogs i och bilen tog ett skutt på en meter för att sedan lägga av. Bilen gick sedan inte att starta. När stationschefen insåg att bilen inte gick att starta roade han sig med att kalla den för "party-buss" och föreslog roat att vi skulle rulla ut den för "party-bussen var ju kass". Jag fick ta över uppstartandet och fick igång bilen. Bilen gick inte under ca:2000varv. Körde runt i ca:40minuter tills bilen gick så pass bra att jag kunde fortsätta besiktningen. Lyckades få bilen godkänd av stationschefen. 6 timmar senare av felsökande och reparationer lyckades jag senare få bilen att fungera igen. 1500kr fattigare. Tippset är att inte nyttja Opus bilbesiktnings stationer. Jag har inte några bra erfarenheter med dessa stationer över huvud taget.
Den här gången gick det bra?
Comment on this business

to add Opus Bilprovning Tierp map to your website;