facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Opus Bilprovning Ulricehamn

Opus Bilprovning Ulricehamn

About

Boka din bilbesiktning via https://bilprovning.se/Boka-besiktning eller kontakta oss på tel. 0775-500 300 så hjälper vi dig med din bokning!



"Opus Bilprovning finns på närmare 100 platser från Kiruna i norr till Malmö i söder.Vi utför kontroll- och registreringsbesiktning på motor- och släpfordon personbilar, lastbilar, bussar, husvagnar, husbilar, släpvagnar och motorcyklar samt kategori-3 fordon traktorer och motorredskap.Utöver den ordinarie kontrollbesiktningen erbjuder vi även fordonstester, slippa vänta-garantier och skräddarsydda företagslösningar.Opus Bilprovning klimatkompenserar för hela sin verksamhet. När du besiktar din bil hos oss kan du själv välja om du vill klimatkompensera för din årliga bilkörning. Det betyder att du kan välja Opus Bilprovning med gott samvete när det är dags att boka besiktning."
Address: Vistvägen 4, 523 37 Ulricehamn
Phone: +46775500300
City: Ulricehamn
Zip Code: 523 37


Reviews
Brukar passa på att besikta bilen här, när jag är på landet/ i sommarstugan. Varför? För att det är den trevligaste stationen, inkl personal, jag någonsin stött på. Tack för det!
Bra information håller tiderna trevlig personal alltid lite kaffe om man vill ha
Blev inkallad några minuter före avtalad tid. Trevligt bemötande och bra genomförd besiktning
Snabbt och smidigt dropin tid och gick igenom utan anmärkning Trevlig kille
Rent och trevligt, min kontrollant var väldigt tillmötesgående, förklarade om sådant man frågade om avseende min bil. Professionellt bemötande.
Blev tvingad att besikta två gånger utan anledning. Edit: Ett år senare är det dags att besikta igen och eftersom ingen någonsin hörde av sig från Opus så går jag till konkurrenterna.
Trevlig personal och lätt att få tid.
Har nästan alltid testat våra bilar här. Det känns alltid tryggt att åka ut på vägarna igen! Under tiden testet pågår tar jag en snackis med Bilprovaren och hinner också med en Wiener Mellange!
Bra med lördags öppet som inte är hemma på vardagar. Jätte trevlig proffsig personal. De är här man ska besikta bilen.
Mycket trevlig personal med snabb och proffsig service!
Comment on this business

to add Opus Bilprovning Ulricehamn map to your website;