facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Opus Bilprovning Uppsala-Librobäck

Opus Bilprovning Uppsala-Librobäck

About

Boka din bilbesiktning via https://bilprovning.se/Boka-besiktning eller kontakta oss på tel. 0775-500 300 så hjälper vi dig med din bokning!



"Opus Bilprovning finns på närmare 100 platser från Kiruna i norr till Malmö i söder.Vi utför kontroll- och registreringsbesiktning på motor- och släpfordon personbilar, lastbilar, bussar, husvagnar, husbilar, släpvagnar och motorcyklar samt kategori-3 fordon traktorer och motorredskap.Utöver den ordinarie kontrollbesiktningen erbjuder vi även fordonstester, slippa vänta-garantier och skräddarsydda företagslösningar.Opus Bilprovning klimatkompenserar för hela sin verksamhet. När du besiktar din bil hos oss kan du själv välja om du vill klimatkompensera för din årliga bilkörning. Det betyder att du kan välja Opus Bilprovning med gott samvete när det är dags att boka besiktning."
Address: Hållnäsgatan 2, 752 28 Uppsala
Phone: +46775500300
City: Uppsala
Zip Code: 752 28


Similar places near
Gröna Grannar Gröna Grannar 3 km Gröna Grannar är ett socialt entreprenörskap med målet att förbättra ditt liv, andras...
Opus Bilprovning Opus Bilprovning 5 km Förklara inte direct fixa protokoll sen berätta om liten fel att lampa sitter fel PGA...
Thorséns Bilbärgning AB Thorséns Bilbärgning AB 6 km Dom kommer fort och jättebra perra
Greensway AB Greensway AB 8 km Greensway är ett ekologikonsultföretag inriktat på utredningar och naturvårdslösninga...
komprimering.se komprimering.se 88 km Vi jämför maskiner och priser åt dig, vi erbjuder maskiner för återvinning till markn...
Reviews
Opus ligger mycket bra till och det är enkelt att ta sig dit. Gott om plats framför anläggningen för att invänta sin tur. Personalen är trevlig och professionell. Det syns att de vet vad de gör och besiktningarna flyter på smidigt och fort. Vid problem är de duktiga på att förklara så att vem som helst förstår problemet. Oftast har de tider ganska nära i tid och är även därför ett praktiskt val.
Blev väl bemött och personalen var alltid hjälpsam och visade sig från sin positiva sida...
Enkelt och smidigt. De vi mötte hade ett trevligt bemötande. Enkelt men funktionellt väntrum.
öppen fräsch lokal och trevlig personal
Så smidigt! Bokning jättelätt, betala via Klarna. Jag kommer fram, får instruktioner i mail o även på plats att jag ska messa o säga att jag är framme. Blir ombedd att sitta kvar i bilen. Får mess att jag kan åka in o vilken port jag ska ta. Får instruktioner att jag får vänta ute eller i kundrummet o där är det tomt så jag väntar där. Supertydligt o säkert!
Proffsig trevlig personal. Gick fort och smidigt .
Trevligt bemötande av personal på ett ställe som man måste åka till ibland fräscha lokaler.
Trevlig personal som tex låter en hänga med och småprata under besiktningen.
Bra bemötande trevlig personal
Alltid så trevliga och effektiva är de som jobbar här. Besiktningen går alltid fort. Vilket är skönt eftersom man så klart är lite spänd som bilägare här.
Comment on this business

to add Opus Bilprovning Uppsala-Librobäck map to your website;