facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Orangeriet, Boule & Bistro

Address: Kungsgatan 73 , Umeå 903 26, AC, SE
City: Umeå
Zip Code: 903 26



related searches: orangeriet umeå meny, orangeriet lunch, orangeriet umeå lunch
Similar places near
Guitars Guitars 220 meter Mycket bra museum för musikintresserade. Den guidade turen var väl värd pengarna och ...
Allstar Allstar 411 meter Super mysigt god mat och väldigt bra servis TackMat: 5/5
Reviews
1 En enda tapp innehållande vuxendryck fanns att köpa ur, om man inte vill ha från burk. 2 Personalen hade väldigt lite koll på smakprofiler på den vuxendrycken och kunde inte komma med dryckestips pga detta. 3 Beställde i appen och fick bestlällningsbekräftelse. Efter 25 minuter fick alla i sällskapet mat utom jag. En annan i sällskapet hade beställt vuxendryck som aldrig kom. Ytterligare 30 minuter senare fick jag min mat. Inte ett enda ord från någon om kompensation för att jag fått vänta länge. 4 Det fanns fler indikationer på att det var för lite personal så att de inte riktigt hann göra ett bra jobb. En personal bad tex kollega om hjälp och kollegan behövde säga nej för att hen redan hade för mkt att göra. Varför hela två poäng med så mycket att klaga på? Maten var god, när det faktiskt kom. Och orangeriet har ovanligt bra utbud av vegetariska alternativ jämför med andra ställen i stan i denna prisklass.
Bra mat, men seg och dålig service. Personalen var trevlig, men vi väntade nästan en timme på huvudrätten och det kändes som att vi var bortglömda. Sedan kommer personalen ut med en till kanna öl som vi inte beställt vi är lite glada vid det här laget och efter lite fram och tillbaka går vi med på att ta kannan till billigare precis, eftersom, som servitören sade, han måste hälla ut den annars. Sedan när vi får notan visar det sig att de endast tog bort 10% på priset på kannan. Riktigt tråkigt. Dessutom kommer en servitör ut en tredje gång med en till kanna öl som vi denna gången bestämt säger att vi inte alls beställt. Tråkigt, kunde nog ha varit en mycket bättre upplevelse.
Otroligt dåligt service. Åt 1/3 av hamburgaren som var torraste nånsin. Men tur man hade en pitcher öl som var god. Hade gärna gett konstruktivt feedback men ingen som kom förbi och frågade hur allt smakade
Dom har en bra bar och en fin resturang. Det finns ett bra utbud av spel man får låna gratis och man kan spela shuffleboard, biljard, boule och lite annat.
Väldigt god mat. Mysig atmosfär. En varierad meny med något för de flesta & trevlig personal. Generellt sett generösa portioner mot vad det kostar med undantag för nån enstaka rätt som kändes lite snålt tilltagen. Specialkost: Extra plus att de hade laktosfri créme brulé.
72 år å jag hör dåligt. Stökigt med ljud men jag får skylla mig självMat: 5/5
Orangeriet är ett väldigt trevligt ställe att äta middag och umgås med vänner. Det finns inte jättemånga rätter på menyn men maten är ändå väldigt god. Lokalen kan ibland upplevas som lite högljud men det är väldigt trevligt och fint. Vegetariska alternativ: För att vara en så liten meny finns det gott om vegetariska/veganska alternativ.
Bra ställe, personal utan koll. Skickade ofta in nya vid 5-rätters så dom inte hade koll. Okej mat, ölen bra serverad.Mat: 2/5
Bra ställe med underhållning och bra service. Var där i god tid så du hinner spela, kan vara rätt fullt gällande det om man kommer sent.Mat: 4/5
God mat. Stor portion. Trevligt ställe, med bra utrymme. Finns mycket spel.
Comment on this business

to add Orangeriet, Boule & Bistro map to your website;