facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Orangeriet

Orangeriet

About

Välkommen till Orangeriet, en plats för mat, dryck och umgänge med närhet till rekreation och friluftsliv. Cafe och fsg julgranar lör, sön i december.



"En plats för det goda i livet.Orangeriets unika miljö mitt i magiska Sanatorieskogen nära Lassalyckan i Ulricehamn, 3,5 mil från Borås, inbjuder till en upplevelse utöver det vanliga, oavsett årstid. Har du något att fira och vill ha en härlig inramning till din fest eller bröllop så är Orangeriet perfekt som festlokal eller bröllopslokal. Vill du bjuda till ett inspirerande företagsevent eller konferens? Eller samlas till en lugn minnesstund i harmonisk miljö.Du kan hyra Orangeriet för dina egna arrangemang såsom bröllop, födelsedagar och cermonier. Som företag till workshop, minimässa, Kick off mm. Det är tillåtet att ta med sin egna alkohol.Välkommen till oss!Hälsningar Pia & ThomasSanatorieskogen Event & Trading AB"
Address: Sanatotrieskogen 951, 523 31 Ulricehamn
Phone: 46707604894
City: Ulricehamn
Zip Code: 523 31


Similar places near
Dragspelsstämman Prången Dragspelsstämman Prången 3 km Liten gemytlig camping med viss charm ligger dessutom alldeles intill badplats och ga...
Reviews
Mysig plats för ett bröllop, härlig atmosfär och trivsamt.
Pittoresk lokal mitt ute i ingenstans
Bästa stället och vilka fantastiska ägare 10 stjärnor till Tomas och Pia
Mycket trevlig lokal för fest och födelsedag
Fantastiskt trevlig lokal.
Comment on this business

to add Orangeriet map to your website;