facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Örbyängar Helsingborg

Address: Råå, Råå, Skåne Län, Sweden
City: Råå


Similar places near
Rååbadarna Rååbadarna 953 meter Mysig plats att sitta och måla på med medhavda solstolar!
Reviews
Vacker kustbit
Underbar strand, dom har uppgraderat med toaletter och rinnande vatten så att man klarar sig även en varm sommardag! Tidvis är där ganska folktomt och ett nakendopp kan avnjutas även utav oss blygisar: Det smygsrunt litegrann förbi parkeringen ibland ligger där en fjolla naken , eller så skrämmer man kasnke iväg ett par turturduvor som vill vara ifred haha! Nyp i det gröna, se upp för... ja, att inte förarga småbarnsfamiljerna bara ungarna kan ju komma skuttandes ifrån ingenstans^^
Hundbadet. Vi är här med vår hund hela tiden. Stranden är lång och vattnet är långgrunt med fin sandbotten. Ytterst lite tång och stenar. Det är isåfall mest vid strandkanten. Här finns 2 offentliga toaletter. Sanden är vit och fin. Något stenigare längre bort. Hit kommer många med sina hundar; stora som små och det är aldrig något bråk mellan hundarna. Dem är bara så glada att få bada. Detta är vår favoritbadplats i Helsingborgsområdet. Ljuvlig utsikt mot Ven. Ofta varmt vatten pga att det är så långgrunt. God vattenkvalitet. På dagtid finns det många sandöar där och på kvällen kommer tidvattnet in så att flertalet av dem försvinner. Det är dock inget högt tidvatten. Kanske 20-30 cm som högst.
Riktiga ängar runt omkring, fina blommor och lite björkar här och där. Känns som en naturlig och mindre industrialiserad strand. Lite stenar i sanden, men jättefint i vattnet.
Fantastisk bra badplats där man kan komma med både hund och barn. bra att det är väldigt långgrunt och sedan blir lite djupare. inte världens finaste strand och det är myxket tång men vad gör det, man kan iaf bada
Fint stranden men att bada med hundarna det tycker jag inte om. Det skulle vara lite längre bort, blanda inte om med folk som badar.
Jättefin sandstrand för hundar finns det samt den anlagda strandpromenaden är väldigt mysig
Ett trevligt naturområde nära havet. Bra för både kortare och längre promenader och utflykter.
Naturskön miljö som erbjuder både hav och skog. Lekplats med linbana finns för de små!
Perfekt pausställe och bada på.. vacker plats med utsikt till ven och danmark
Comment on this business

to add Örbyängar Helsingborg map to your website;