facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Örby Pizzeria AB

Örby Pizzeria AB

About

NI RINGER VI BAKAR

Story

VÄLKOMNA

Address: BERGSBOVÄGEN 22, 511 31 Mark (commune)
Phone: 032048438
City: Mark
Zip Code: 511 31



related searches:
Reviews
Pizzor till ok pris, dyraste kostade 125kr. Tomarsås åt sötare hållet, skulle inte våga beställa en pizza utan något salt på. Idag åt jag "2 elecrify", proppmätt efter halva, otroligt mycket fyllning. Den är god men inte så man hjular omkring av glädje.
En av de godaste pizzorna jag ätit. Rekommenderar för avhämtning.Mat: 5/5
Efter en geocachingpromenad på 10 km i närheten var en pizza räddningen, för vi var hungriga. Här fick vi våra stora och goda pizzor som vi visste att de hade. Kommer gärna tillbaka igen.
Bra pizzor och trevligt bemötande. Riktigt kebabkött och god pizzasallad. Värt ett besök om ni har vägarna förbi. Barnvänlighet: Personalen frågade oss föräldrar diskret om barnen ville ha klubba. Omtänksamt av dem att på så vis kolla med oss vad vi vill att barnen ska ha. Parkering: Gott om parkeringsplatser.
Man känner sig alltid välkommen. Alltid ett hej när man kommer in, dom gjorde fel en gång med vår pizza vi ville ha utan lök men dom råkade ändå lägga på lök. Då sa dom att vi inte behövde betala för den pizzan. Det är service det! Alltid lika goda pizzor vilket gör att man besöker dom ofta kanske för ofta ett måste om du är örby.
Goda pizzor, men somliga i personalen har ett dåligt bemötande. Flera gånger har jag fått korthuggna, tykna svar på frågor eller beställning.
Supergoda pizzor och mycket trevlig personal! rekommenderas varmt!
Sonen gillar den speciella pizzan "solsidan" med chips på! För övrigt är pizzorna goda nog för att ibland skippa de närmaste pizzeriorna och deras priser är bland de bättre i kommunen.
Riktiga kungar! Kundservice var magisk!
Helt fantastiska Pizzor. Kör ett sommarvikariat med lastbil och passerar pizzerian 3 gånger per år. Ingen annan pizzeria levererar så god Hawaii som här. Perfekt gräddad, frasigt tunt bröd och mycket ost. Väl värt en omväg Mvh Rickard
Comment on this business

to add Örby Pizzeria AB map to your website;