facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Örebro Ölhall

Örebro Ölhall
"Örebro Ölhall är en mötesplats för ölälskare. Här kan man dricka god öl från ett brett sortiment, både från stora och små bryggerier i alla former. Vi har även andra drycker såsom vin, mousserat, cider mm. Vi har även brett sortiment av glutenfritt & alkoholfritt.Vi lagar svensk husmanskost med tvist och primörer efter säsong. Vi handlar de flesta råvarorna från lokala aktörer. Vi lagar mat från grunden."
Address: Klostergatan 11 , Örebro 703 61, T, SE
City: Örebro
Zip Code: 703 61


Opening Hours

Monday: 11:00-23:00
Tuesday: 11:00-23:00
Wednesday: 11:00-23:00
Thursday: 11:00-23:00
Friday: 11:00-01:00
Saturday: 12:00-01:00
Sunday: 14:00-20:00


related searches: Ölhallen, SOBI Örebro, Stora Örebro, Maxim Örebro, Mojo Örebro, Ågatan 3 Örebro, Svampen Örebro, Naturens Hus
Similar places near
Villa Strömpis Villa Strömpis 418 meter Jag har blivit avstängd och misshandlad av en av era vakter utan anledning. Jag skriv...
Reviews
Mycket trevlig personal. Stort utbud på öl. Har även drinkar, vin och cider. Maten var riktigt god. Wallenbergare och Skagen Toast. Rekommenderas! Vegetariska alternativ: Spetskål rätt som ska ha varit god.
Trevlig uteplats, ordentligt med utrymme. God mat inte så mycket alternativ men du kan hitta mat som burgare, ryggbiff och pizza samt smårätter men förvänta dig inte veganska eller vegetariska alternativ. Trevligt utbud av alkohol mycket olika sorter att ta del av såsom öl, drinkar och sprit.
Trots många tappar och öl på flaska och burk så har jag inte riktigt kommit till rätta här. Jag har svårt att välja vad jag vill ha eftersom jag inte hittar det jag vill ha. Jag bor inte i trakten och är därför här alldeles för sällan. Bäst är det under Örebrewfest, då flera kranar fylls med festivalöl. Men sedan är man tillbaka till vardagen igen. Bilden är inte purfärsk men miljön är densamma.
Härlig plats med bra utbud på öl, som jag förstått går de att ha ölprovning där med. Jag provade någon lokalbryggd öl som smakade väldigt gott Tjänst: 4/5
Trevlig lokal med bra utbud av öl.Tjänst: 5/5
Kunnig och trevlig personal, god mat och ganska rolig öl. Önskar bara det vore lite roligare variation på tappölen. 200 spänn för en flight är lite väl mycket pengar för vad man får.
Ett mycket bra ställe att gå till om man tycker om öl. Mer än 30 sorter på fat, och även många på flaska. Är man glutenintolerant eller vill ha alkoholfri öl så finns det flera sorter att välja mellan. Om man är hungrig så går man härifrån mätt. Det finns mycket att välja mellan, uteslutande svensk husmanskost. Personalen är trevlig och hjälpsam. Om man vill finns det flera olika sällskapsspel att spela. Lugn atmosfär utan störande musik, och det enda som hörs är sorlet från pratande gäster. Missa inte detta om ni besöker Örebro.
En ölhall i klassisk stil. Ett brett och digert ölutbud, dock rätt saftiga priser dessvärre. Maten var faktiskt otroligt bra, vällagad och genomtänkt. Personalen känns frånvarande och nonchalanta tyvärr.
Bra ställe att besök om man är törstig. Maten var faktiskt riktigt god. Helt klart värt ett besök om man ör i Örebro och intresserad av öl.
Trevligt ställe! Bra utbud på dryck!Tjänst: 5/5
Comment on this business

to add Örebro Ölhall map to your website;