facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Öregrundsbåtvarv AB

Öregrundsbåtvarv AB

About

Vi kan erbjuda dig som kund hos oss en heltäckande service av din båt och din båtmotor.

Story

Välkomna till sjömacken!
Bensin Diesel Gasol

Som återförsäljare och serviceverkstad åt Volvo Penta, Mercury, Mercruiser, Suzuki samt Yanmar, kan vi erbjuda dig ett stort sortiment av reservdelar, motorer, tillbehör och framför allt, ett brett kunnande och innehav av de senaste diagnostik verktygen!

Hos oss kan du få hjälp med allt från polering och bottenmålning till motorbyten och ombyggnationer / tillbyggnationer av din båt.
Vi utför lättare träarbeten samt vissa plastreparationer.

Våra goda kontakter med samtliga försäkringsbolag borgar för att du, när olyckan har varit framme, kan få en snabb och problemfri hantering av reparationen på din båt eller båtmotor.

Till vintern kan vi erbjuda en heltäckande service av din båt och båtmotor som skräddarsys efter dina önskemål och behov: allt från en enkel konservering av din båtmotor till att vi sköter hela vinterförvaringen. Detta innefattar hämtning vid brygga, skötsel under vinterhalvåret, reparationer enligt överenskommelse samt leverans på angivet datum till våren.

I våran tillbehörbutik kan du hitta det mesta till de flesta!
Vi kan även erbjuda en förmånlig finansiering via Swedbank.

Tack vare goda kontakter med Marin Decor kan vi erbjuda skräddarsydda kapell med hög kvalitet till ett bra pris.

Med Vänliga Hälsningar:
Bengt-Åke & Daniel Sjulander med personal



"Hos oss kan du få hjälp med allt från polering och bottenmålning till motorbyten och ombyggnationer / tillbyggnationer av din båt.Vi utför lättare träarbeten samt vissa plastreparationer.Våra goda kontakter med samtliga försäkringsbolag borgar för att du, när olyckan har varit framme, kan få en snabb och problemfri hantering av reparationen på din båt eller båtmotor."
Address: Fyrskeppsvägen 37, 742 41 Öregrund
Phone: 0173-30423
City: Öregrund
Zip Code: 742 41



related searches:
Similar places near
Stilla Vrå Stilla Vrå 676 meter Du är en ny människa efter underbart omhändertagande. Det är beroende framkallande. ....
Strandhotellet Strandhotellet 896 meter Vacker utsikt över sjön mot Gräsön, och med egen pool så har man inte långt för att s...
Vinlistan Vinlistan 1 km ÖREGRUND
Ankargården Ankargården 1 km Super mysigt ställe mitt i det gamla mysiga kvarteren i Öregrund med ett stenkast båd...
Sven Persson Hallen Sven Persson Hallen 2 km Enkel härlig lokal perfekt för ändamålet. Mycket trevligt med en bastu i ena omklädni...
Öregrunds EL&VVS Öregrunds EL&VVS 2 km Ett professionellt företag som jag har stort förtroende för. Hitills alltid nöjd med ...
Bo & Kajak Bo & Kajak 2 km Bo & Kajak
Dreamkeeper - Iias Naturhealing Dreamkeeper - Iias Naturhealing 135 km Jag går shamanens väg och ser naturen som en källa till helande.
Reviews
Mycket trevligt ställe fast på "fel" sida Sverige, mysigt och värt ett besök alla dagar i veckan..
Köpte Busterbåt där och trevlig samt bra service saknade lite detaljer till båten vid inköpstillfället som borde varit klart. Men Buster L med bensinsnål och tyst Yam 50 har varit en riktig rekorderlig kompis då den körts med tung last och utan last i ur och skur från februari till november. Båtlarmet gick också smidigt att koppla in.
Väldig kunnig personal med ett bra kundbemötande, hade ett okej utbud av varor inom ”båt”
Träffar alltid någon trevlig anställd på stället när jag kommer med leverenser. Idag lånade jag fikabordet nere vid kajen. Kunde njuta min lunch i solskenet och med en fin utsikt .
Förmodligen den absolut dyraste tankbryggan i hela skärgården. Betalde nära 19:- litern för 95 oktan. Tanka inte i Öregrund.
Här möts jag alltid av glada och positiva människor som kan sin sak.
Helt OK, trevligt och professionellt bemötande. Hyfsat snabbt arbete. Jag är mycket nöjd.
Hjälpsamma och trevliga
Mycket bra service
Comment on this business

to add Öregrundsbåtvarv AB map to your website;