facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Örestads Golfklubb

Address: Golfvägen, 234 34 Lomma
Phone: 040-410580
City: Lomma
Zip Code: 234 34


Similar places near
Lomma MM Lomma MM 547 meter En löparklubb i Lomma som tränar tisdagar 18:15 och lördagar 8:00 http://lmm.hemsida2...
Reviews
Bra kvalitet svår layout mycket vatten. Spela med klubben du är säker med.
Fantastisk fin bana, rolig att spela. Idag var det fullbokat och följaktligen blev det mycket väntan. Men vädret var kanon och sällskapet trevligt så.....
Bästa banan vi spelat på flera år. Mycket bra service och bemötande av all personal. Kommer gärna tillbaka så klart.
Trevlig golfbana med fina banor och fantastiskt klubbhus.
Blev lite skeptisk när vi kom, ändrades snabbt, trevligt bemötande direkt i receptionen, bra och välskött bana och det blev definitivt inte sämre när vi besökte restaurangen. Kommer gärna tillbaka.
En fantastisk golfklubb med fina och varierande banor 27 långa hål och en 18 håls korthålsbana i världsklass. Personalen i receptionen är vänliga och servicemindiga! Banchefen och banpersonalen är "Top of the notch! Restaurangen och dess personal gör allt för att du skall trivas! God mat är ett ärligt Signum för deras verksamhet! Besök Örestads golfklubb! Du kommer inte att ångra dig!
Trevlig bana. Bra med skyltar mellan hålen, vilket behövs för att man inte skall välja fel tee som greenfee gäst.
Mycket trevligt första besök...Fin bana ganska knixig första 9 .Vi spelade från blå tee denna dag och slinga blå/gul...Återkommer gladeligen
Tråkigt att killen som plockar bollar idag söndag kl.12;30 kommenterar med en annan,att det är spännande folk som går idag,just när jag passerar framför honom.
Grym golfbana, 27 hål + 18 korthpl.aldrig några problem att komma ut och spela. Finns även en stor och fin driving range samt Putt och chipp green. Bemötandet på klubben är även av högsta kvalitet .
Comment on this business

to add Örestads Golfklubb map to your website;