facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Organic Green

Address: Rehnsgatan 24 , Stockholm 113 57, AB, SE
Phone: +46 8 612 74 84
City: Stockholm
Zip Code: 113 57


Opening Hours

Monday: 08:30-20:00
Tuesday: 08:30-20:00
Wednesday: 08:30-20:00
Thursday: 08:30-20:00
Friday: 08:30-18:00
Saturday: 10:00-16:00


related searches: Organic green stockholm reviews, Organic green stockholm menu, Organic green stockholm photos
Similar places near
Bastard Burgers Bastard Burgers 30 meter Trevlig personal, burgarna va ok, inget som utmärkte sig direkt men gick att äta utan...
Espresso House Espresso House 35 meter
Coffeehouse by George Coffeehouse by George 42 meter Tänkte att jag skulle skriva min recession efter att ha besökt detta stället ett anta...
Lao Wai Lao Wai 76 meter Om jag fattade det hela rätt är det här en restaurang med vegansk mat från Kina och T...
Kafé Himlavalvet Kafé Himlavalvet 179 meter Underbar kväll, härlig livemusik god öl samt kaffe
Sosta Sosta 191 meter Vi tog Too Good To Go från dem. För priset så var det definitivt värt det. Det blev e...
Café Noco Café Noco 200 meter
Le Petit Paris Le Petit Paris 201 meter
Espresso House Espresso House 213 meter
Espresso House Espresso House 217 meter
Café Nestro Café Nestro 229 meter Alltid god mat, perfekta ”amerikanska” pannkakor och bra service. Gratis påtår på bry...
Bröd & Salt Bröd & Salt 233 meter
Café Dubbel W Café Dubbel W 238 meter Öppet när andra har stängt. Stark och het cappuccino.
Pom och Flora Pom och Flora 247 meter
Kungstensgatan 12 Kungstensgatan 12 266 meter
Joe & The Juice Joe & The Juice 278 meter
Reviews
God mat och lätt att få bord. Finns veganska alternativ och man får egengjort bröd till maten som var mycket gott. Tallrikarna hade kunnat vara mindre så hade upplägget på maten sett godare ut.
Lätt att välja, mellan bara bra lunch alternativ, kan varmt rekommenderas
Känns lite som att komma in i en matsal, ganska enkel inredning och lite trångt med stolar som har ryggarna mot varandra. Halvfräscht på borden, saltkaren skulle behöva ett bad. Vi beställde och hade inte höga tankar om maten men den kändes väldigt fräsch och god! Jag beställde en vegetarisk lasagne och fick en stor bit med massa god sallad till! Obs ej isberg och en sladdrig gurka, god sallad med strimlade morötter, rödbetor och annat gott. Blev supermätt! Plus för hummus att ta till maten, vet ej om den var hemmagjord dock. Inget ställe man myspyser på men helt klart ok om man vill ha en nyttigare lunch i stan.
Var inne idag och handlade en lasagne att ta med. Tyvärr hade jag precis missat lunchtiden då maten är liiiite billigare. När jag kom hem och öppnade locket var det den minsta lilla lasagnebit jag någonsin sett. Började skära men den var så seg att det knappt gick. Att äta den var som att tugga tuggummi med lasagne-smak. Salladen var väl sisådär okej, men betalar jag 119 kronor för en pytteliten oätlig lasagne och en sallad med stora tjocka gurkbitar och grönsallad/morötter, ja då blir det inte att jag går tillbaka. Någonsin. Fy vad trist.
Super gott ris och humms, gott veganskt bröd och bra veganska drinkar eller smoothies. Liten trång lokal, tyckte det var mysigt men många tyckte det var för trångt. Åt kl 13:00 Till 15:00 och vi satt nästa helt själva hela tiden, varmt välkomnande, bra plats för 4 personer och barn.
Frågor besvarades inte, oklart om grönsakerna ursprung. Ingen välkomnande stämning. Div.oljud dom störde i lokalen. Stora portion, smakade bra o hett men de olika rätterna var i princip samma. Onödigt högt lunchpris 130 ;-.
Väldigt god mat, men de började sopa golvet och öppnade dörren trots att det var kallt. Det kändes inte ett dugg välkomnande. Det var också en och en halv timme innan stängningen.
Liten vegetarisk restaurang med spartansk inredning. Hårda kalla trästolar utan sittdyna. Fåtal rätter. Billigt! Trevlig personal.
Mycket bra service, god mat och väldigt snabbt! Rekommenderas varmt för alla.
Flummig aura som osar kvasivetenskap. Bortsett från det, god vegetarisk mat i stora portioner.
Comment on this business

to add Organic Green map to your website;