facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Orio Logistics

Orio Logistics

About

Orio Logistics är marknadens mest flexibla och kundfokuserade logistikpartner. Det betyder att vi är en värdeskapande, engagerad och utvecklande del av vår kunds verksamhet.

Address: Flättnaleden 1, 611 45 Nyköping
Phone: +46155244121
City: Nyköping
Zip Code: 611 45



related searches: Orio portal, Orio UK, Orio Saab Parts, Orio AB, Orio BIP International, Orio Saab Parts login, Orio ab linkedin, SaabParts
Reviews
Jag har jobbat med e-handel i 10+ år och skulle aldrig kunna rekommendera Orio Logistics. De åkte upp till Stockholm för att träffas flera gånger och var väldigt flitiga innan man blev kund, lovade guld och gröna skogar. När man blev kund ändrades villkoren, avtalet och sen tillkom extrakostnader för upppackning och annat som man inte hade förberett oss på. Så pass dyra kostnader att bolaget aldrig lyckades ta sig ut och Orio låste in/förvarade varorna ouppackade i något hörn istället för att nollställa och börja om. Jag får minst en fråga varje månad om vad jag tycker om Orio och varnar alla bolag, så nu skriver jag en offentlig review här också. Och ja, myntet har alltid två sidor men nej, om de bemöter denna recension så finns det bara en lösning och det är att nollställa dem falska/onödiga fakturorna som ställts ut i snart två år och ta den förlikning som erbjöds så bolaget kan likvideras i fred, tack Orio för att bolaget inte överlevde.
Fint lager. Lätt att se från vägen.
Väldigt stor ; väldigt tyst för att vara ett lager de rensade lite i lagret idag.kanske blir det någon gång till i framtiden.
Personlig service och proffsigt bemötande! Det finns inget som Orio inte kan hjälpa till med när man ber om det. Stort lager men kunskap och möjlighet att skicka varor över hela världen.
Extremt bra, snabb leverans och originaldelar. Fördel att köpa via Svenska Saabklubbens reservdelsverksamhet, då man även får en viss rabatt.
Jag har aldrig varit där men gillar oreos så Close enought
Gamla Saab lagret, tycks kämpa för sin överlevnad sen Saab konka..
I tennishallen anordnas loppis på lördagar under vintern.
Jag var där på loppis och det var inte så bra
Snabbt och enkelt att lossa på
Comment on this business

to add Orio Logistics map to your website;