facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Örnfot

Örnfot

About

Välkomna upp till Örnfot för att avnjuta en härlig lunch.
Hos oss hittar ni också lite fika,smörgåstårtor, a la carté, exotiska plankor m.m <3

Story

Vi välkomnar er att titta upp till oss på Örnfot. Vi är en trevlig mindre restaurang i en skön lugn miljö. Vi erbjuder allt ifrån en trevlig fika till catering av större evenemang.
Lunchbuffé varje vardag för 95 kr inkl. dryck, stort salladsbord, smör och bröd samt kaffe och kaka.
(Lördagsbuffé 109 kr)
A lá carte kör vi varje fredag och lördag fram till 23:00!
Boka gärna er smörgåstårta, exotiska planka, räkmacka och annat gott hos oss.
Tveka inte att höra av er, vi fixar det mesta.
Mvh Örnfot Restaurang & Cafe



"En mysig restaurang i lugn och öppen miljö som erbjuder lunchbuffe, catering, smörgåstårtor och exotisk planka. Vi kör även events på kvällarna under en del helger."
Address: Östra Järnvägsgatan 10, 57333 Tranås
Phone: 014018336
City: Tranås
Zip Code: 57333



related searches:
Similar places near
Gotteriet / Bröderna Runt Hörnet Gotteriet / Bröderna Runt Hörnet 223 meter Riktigt god burgare med bra tillbehör! Mycket egengjord, trevlig personal!
Restaurang Hembygdsparken Restaurang Hembygdsparken 1 km Mysigt och anrikt café med god fika och lunch! Om man vill ta ett glas vin så går det...
Koppargatans KÖK Koppargatans KÖK 3 km Mycket god mat och trevlig personal suveränt ställe.Mat: 5/5
Sjökrogen Tranås Sjökrogen Tranås 3 km Åt en bra lunch, känns som det är uppfräshat och otroligt trevlig personal. Tjerna ba...
Reviews
Ett mysigt ställe och jätte god mat. Trevlig personal. Väl värt många fler besök där.Mat: 5/5
God lunchbuffe och utsikt mot järnvägen från bordet. Trevligt att sitta här.
Här serveras det mycket god mat till buffé, två olika rätter till bufféer varje dag dessutom. Ett givet ställa att äta lunch på, kan starkt rekommendera Örnfot. Bra utbud vad gäller sallad och grönsaker. Ska äta här flera gånger när jag besöker Tranås.
Trevliga lokaler men ändå inget bra intryck, en uppfräschning behövs. Namnet Örnfot? Maten från buffén smakade bra, men att den var ljummen drar ner intrycket. En buffé behöver en ordentlig värmekälla och att locken ligger på.
Att detta ställe i skrivande stund har 4.2 stjärnor är för mig och mina kollegor ett mysterium. 110 kr för en måndagsbuffé där det serveras 5 olika rätter av vilka inga var ätbara nog att ens äta upp den lilla portion vi tog åt oss är långt ifrån prisvärt. Gick därifrån hungrig.
Grym buffé! Stort utbud av sallad. Hög kvalité helt enkelt! Hade jag inte fkyttat därifrån hade jag lätt besökt denna pärla igen.
Trevlig personal god mat
I särklass den bästa lunch-restaurang jag någonsin ätit på. Kocken borde få nobelpriset inom det kulinariska. Ungefär som vanlig mat, fast mycket godare... Högsta betyg. Jag rekommenderar varmt ett besök på restaurang Örnfot. Fem mätta, nöjda och belåtna, gäster av fem möjliga.
Liten dold pärla. Maten är topp och bra prisbild. Litet minus är miljön en blandning av skolmatsal / lampaffär men men maten är god. Rekommenderar er att gå dit ligger lite gömd över Hemköp
Ok. Fråga vad som var bäst "Ta lite av varge"
Comment on this business

to add Örnfot map to your website;