facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Örnsköldsviks Stadsbudskontor

Örnsköldsviks Stadsbudskontor

About

Vi erbjuder komplett flyttservice inom Sverige och till destinationer över hela världen.

Story

Stockholm Cannes Örnsköldsvik

Örnsköldsviks Stadsbudskontor/SBK Moving är ett väletablerat flyttföretag som arbetar med nationella och internationella flyttar av bohag både till och från Sverige. Vi är stolta över att kunna erbjuda företags- och privatflyttar till alla destinationer över hela världen. Våra kontor finns i Cannes, Örnsköldsvik, Stockholm och i Skogås där vi även har lager och terminal.

Som enda aktör i Sverige erbjuder vi komplett flyttservice där vår egen personal sköter såväl packning som flytt, detta i våra egna flyttbilar – och allt hanterat av våra egna flyttkoordinatorer. För dig som kund innebär det största möjliga trygghet och kvalité. Vi erbjuder även kort- och långtidsförvaring av bohag.

Örnsköldsviks Stadsbudskontor grundades redan 1888 och är idag ett av landets mest anlitade flyttföretag bland privatpersoner. Vi har alla de kvalitetscertifieringar och tillstånd som behövs för att ditt bohag ska färdas tryggt och levereras i tid. Besök vår webb för mer information, www.stadsbudskontoret.eu.

Address: Lyftkransvägen 16, 14250 Skogås, Stockholms Län, Sweden
Phone: +46(0)86450440
City: Skogås
Zip Code: 14250



related searches: Stadsbudskontoret Stockholm, SBK Moving, SBK Transport
Similar places near
Containertjänst I Tyresö AB Containertjänst I Tyresö AB 60 meter Super trevliga!
Bäckstrands Trailer AB Bäckstrands Trailer AB 198 meter Parkerar på busshållplats och står på tomgång helt i onödan SFU076.
BinSell i Stockholm AB BinSell i Stockholm AB 674 meter Bästa kranfirman i Stockholm!
Roofmakers AB Roofmakers AB 749 meter Riktigt snabba, bästa pris och kunniga. Ska du lägga asfalt anlita dessa killar, reko...
AB Hus- och Villaträdgårdar AB Hus- och Villaträdgårdar 1 km Vi bygger och vårdar trädgårdar, lekplatser och andra offentliga miljöer.
AYAD Airport transfer AYAD Airport transfer 4 km En transfer från flygplatsen till din hotel är en transporttjänst som vill ordnar til...
Reviews
Bästa firman att flytta inrikes/utrikes med!
Fantastiskt trevligt bemötande från såväl kontoret som flyttkillarna. Lösningsfokus i alla lägen. Rekommenderas varmt
Trevligt personal och mycket hjälpsam gick snabbt och smidigt att lastta vagnen med möblerna
Trevliga men hade sönder saker vid flytten och gav inte någon ersättning efteråt, hade också problem med att det försvann grejjer på vägen. Skulle inte använda detta bolag igen.
Comment on this business

to add Örnsköldsviks Stadsbudskontor map to your website;