facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Öron-Näsa-Halsmottagningen Södertälje

Address: Cederströmsgatan 7, 15173 Södertälje
Phone: +46735609064
City: Södertälje
Zip Code: 15173



related searches: Öron näsa hals akut, Öroncenter Södertälje AB, Cederströmsgatan, Kostnad förlossning Stockholm
Reviews
Droppade in vid ett tillfälle och vill boka tid till min dotter och möttes av en otrevlig receptionist som inte vet vad service är och vill inte hjälpa mig för att boka tid och tog emot nästa patient. Så oproffesionellt bemötande har jag aldrig varit med om. Dit går jag aldrig mer.
Hej, idag 22/8 är det 5:e dagen jag försöker komma fram till er. AUDICA har skickat remiss till er för ca 2 månader sedan. Det gäller min man som måste få komma till er innan han kan prova ut nya hörapparater. Snälla hör av er
Varit 2 gånger med min lilla son på 1,5 år som hade väldigt rött och uppsvullet öra. Dom visste inget och gav en salva båda gånger som ej fungerade. Gick en tredje gång och läkaren säger då det är borrelia ! som han misstänkt. Detta hade han aldrig sagt innan och då har det gått flera månader! Dom sa även på telefon att vi hade en bokning, men sen existerade den plötsligt inte. Framstår som okunniga och oseriösa i alla led. Rekommenderar EJ.
Trevlig personal och läkare, toppen.
Slitna lokaler och trött bemötande. Var på besök på grund av långvarig bihåleinflammation. Då föreskriven behandling inte hade effekt skulle remiss skickas för röntgen. Då jag hör av mig efter två månaders väntan utan att ha blivit kallad till till röntgen får jag höra att det inte skickats någon remiss. Undvik denna mottagning om ni kan.
Bra personal men sämmre med de som besökte det borde vara obligatoriskt med munskydd i dessa små lokaler, de tar in alldeles för många i väntrummet.
Totalt slöseri med min tid, läkarna lyssnar inte ens när man har besvär som kräver att de undersöker mera.
Gjorde bränning i näsan och fick bästa bemötandet och hjälpen. 3 veckor senare kan jag andas perfekt igen utan symtom. Evigt tacksam
Usel service ej servicemind Man söker akut så blir du utslängd..
Snabb hjälp av kunnig personal.
Comment on this business

to add Öron-Näsa-Halsmottagningen Södertälje map to your website;