facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Orrefors Camping

Orrefors Camping

About

Kleiner gemütlicher Campingplatz im Herzen des Glasreiches

öppet från 1 mai till 15 september

Address: Tikaskruv 304, 38040 Orrefors
Phone: +46 481 30414
City: Orrefors
Zip Code: 38040


Reviews
Vi är återkommande gäster sedan flera år till denna fina hundgästvänliga familjecamping vid Orranäsasjön.Nära till aktiviteter i glasriket. Alltid trevligt bemött av Chris, hans fru och Hubbe . Aktiviteter i närheten: Glasriket med alla dess fina glasbruk Promenadmöjligheter: Jättefina promenadstråk och vandringsleder omkring campingen
Har inte campat där nere gått runt och verkar vara en mysig och välskött camping
En trivsam camping med hygglig standard Värd ett återbesök
Det här stället kan jag rekommendera. Litet, mysigt med det som behövs. Det bästa är skön som ligger bredvid som enkelt kommer upp i temperatur när solen har legat på. Det går att hyra båt för att fiska eller bada med. Campingen har en en faktiskt minigolf bana. Men nog det som lockar mest är den fantastiska stora hund lekplats. Perfekt för dig med hund som vill leka av sig själv eller hunden : a Vill du bara ha en hel dag med bad och lek med barnen är detta ställe perfekt för barnfamiljen. Stranden är helt okej. Lite stenig botten men inget som man stör sig av. Avsluta gärna dagen med en glass.
Jättemysig camping, lungt och skönt.
Jättemysig camping med en pizzeria i närheten i centrum. Det finns en Tempo butik i närheten också, dok rekommenderas en stor semesterkassa för att handla där då det är priser i klass med vad en mack tar för varor.
22/7-21 Orrefors Camping Vackert belägen längs med Orranässjön ca 2,5 km från Orrefors centrum. Lätt att nå via den gamla vägen, numera gång/cykelväg till största delen. Campingen drivs förtjänstfullt av Christoph Blömer & Romy Kugel sedan 2006. Fin badplats finns med bryggor, samt även fiskemöjligheter abborre, gädda, mört och sarv . Båtar finns att hyra. Servicebyggnad med allt som behövs, inget tjafs med x-tra debitering för dusch - bra. Utslagsplats för kassettoa/gråvatten bakom servicehus. Lätt tillgängligt. Kostnad 22/7-21, 240kr utan el. el 50kr. ——— En trevlig camping med en avkopplande atmosfär, långt ifrån anläggningar som First Camp m.m ägda av företag typ Nordic Camping med bakomliggande investmentbolag som Norvestor norskt riskkapitalbolag. Själlösa opersonliga campinganläggningar kan man leva utan.
Orrefors Camping är en helt underbar liten camping som ligger precis bredvid en mysig sjö. Campingen är simpel men har allt man behöver. Jag bodde i stuga 1, där fanns det 2 våningssängar, kylskåp, kaffekokare, vattenkokare, kokplattor, kastruller och stekpanna. Det fanns även bord och 4 stolar. Från stugan var det bara några meter till sjön och även till toaletterna/duschen. Campingen har en fin minigolfbana och även en stuga där man kan umgås & bland annat spela brädspel. Toaletterna/duschen var bra och kostade inget extra. Jag är jätte nöjd med min vistelse på Orrefors camping!
Fin badplats! Andlutning till camping med minigolf och café! Mkt enkel omklädningshytt! Finns tyvärr ingen toalett!
Fantastisk miljö, nära sjön och väl utmärkta platser. En äldre camping men Väldigt väl omhändertagen. Väldigt trevligt värdpar som visar dig till din plats. Vi kommer säkert tillbaka.
Comment on this business

to add Orrefors Camping map to your website;