facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ortotek 2.0 AB

Ortotek 2.0 AB

About

Nu är det dags för Moderna Skoinlägg boka en tid online som passar dig eller
ring 0768 034 167 drop-in på torsdagar kl13-16

Story

Ortotek 2.0 AB

SKOINLÄGG SOM FUNGERAR

Boka tid på: http://www.ortotek20.com

På ett beprövat innovativt sätt, kombinerat med traditionell handverk tillverkar vi ortopediska inlägg till dig på plats för att minska fotbesvär och förbättra din hållning.

De flesta människor är inte helt symmetriska och har en feljustering i kroppen. Det kan vara i nacken, foten, ryggen, höfterna och/eller andra platser som påverkar din kroppshållning, stående som gående.

Har du Hallux Valgus, hälsporre, nedsjunkande framfot, Mortons syndrom eller fot relaterade problem med knä, höft och/eller rygg så är rätt inlägg en förutsättning att må bättre.

Boka tid på: http://www.ortotek20.com



"Ortopediska skoinlägg som fungerar i högsta kvalitet och som är färdiga vid första besöket. Allt med den den beprövade Jurtin Medical tekniken från Österrike. Ortotek är också specialist på skor som man vill ha, som är snygg och hjälper dina fötter och kropp att må bäst. Vi jobbar med bokade tider för att hjälpa dig på bästa sätt där vi fokuserar 100% för att hjälpa dig genuint med dina fötter och fot relaterade problem med en optimal lösning.Jurtin Medical ortopediska skoinlägg.Skor från Hartjes, Fidelio, XsensibleSkor för dam och herr, i smala till jätte breda passform. Hos oss hittar du skor som passar dina fötter. Vi på Ortotek kan fötter!Boka tid för besök, önskar du dig utanför vanliga öppningstider, ring oss så löser vi det"
Address: Norra Strömgatan 56, 44131 Alingsås (commune)
Phone: 0768034167
City: Alingsås
Zip Code: 44131


Similar places near
Alingsås Rygg & Idrottsklinik AB Alingsås Rygg & Idrottsklinik AB 458 meter Högsta möjliga betyg . Förutom otrolig kompetens så ett mkt trevligt och positivt bem...
BVC Vårdcentralen Centrum, Bräcke Diakoni BVC Vårdcentralen Centrum, Bräcke Diakoni 707 meter Bra när läkaren skickar hem remissen Istället för att skicka den vidare till nästa lä...
Alingsås lasarett Alingsås lasarett 1 km Det är bra sjukhus ALLA ÄR SÅ TREVLIGA OCH HJÄLP SAMMA MEN JAG ÖNSKAR ATT KASSAN ÖPP...
Matcha Superfood Matcha Superfood 9 km Matcha Superfood som skapar förbättringar i kropp och själ. Dom japanska munkarna har...
Villa Arelid Korttidsboende Villa Arelid Korttidsboende 11 km Villa Arelid är ett boende som erbjuder korttidsplatser för personer 40-65 år med ner...
Reviews
Här får man hjälp av kunnig och professionell personal med fantastisk känsla för service. Har under flera år haft besvär av hälsporre, hallux valgus och artros. Bytte ut mina gamla hårda inlägg mot dessa fantastiska mjuka dito. Resultatet blev över förväntan. Under två veckor då kroppen gick tillbaka till normalläge upplevde jag lite mer värk och en känsla i hela kroppen av att "något var på gång" Därefter har jag haft mycket få besvär . Har tre olika inlägg för att matcha olika skor och favoriten är de tunna svarta. Tofflorna från Fidelio, som utformats särskilt för hallux valgus, används varje dag på jobbet och ger mig oerhört fin avlastning och bra stöd. Förutom en utomordentligt bra produkt och kunnig personal så får man ett fantastisk positivt bemötande och en servicekänsla utöver det vanliga! Vi är fler i familjen som fått hjälp av Gabriëlle och Jaap och jag kan verkligen rekommendera Ortotek 2.0.
Professionnel - kunnig och trevlig rådgivning. Köpte mina sulor nr 3 - har i sandaler, promenadskor och stövler . Det bästa som jag har gjort på länge. Hälsporre, hammartå, nersjunken framfot, halkus valgus ... smärtorna försvann inom 1-2 veckor. Helt fantastisk. Knä och höft har också blivit mycket bättre. Nu kan jag promenera långt - springer 3 gångar i veckan - utan problem. För mig finns det bara Ortotek-sulor :- Jag gillar hela tankesättet om hälbenet /foten etc.
Jag har sedan 2008 haft problem med inflammationer i mina muskelfästen MFS, vilket gjort det omöjligt för mig att gå i vanliga skor. Jag har bara kunnat gå i gymnastikskor, vilket inte alltid är så roligt. Jag har provat otaliga inlägg och skor som inte har fungerat, tills nu ! ÄNTLIGEN har jag fått den hjälp jag behöver! Skoinläggen var accepterade av min kropp från dag ett annars har det tagit mig många månader att få min kropp att acceptera nya inlägg och dessutom har jag fått proffsig och varm hjälp att hitta bra skor från Hartjes. Dessa skoinlägg och skor har gett mig mitt rörliga liv tillbaka och dessutom är skorna jättesnygga! Jag kan verkligen rekommendera Ortotek 2.0 och deras inlägg Jurtin!
Väldigt trevligt bemötande. Fixade inlägg till mina skor, det gick fort och det var väldigt professionellt. Fick massor bra information om hur man ska sköta sina knän. Rekommenderas starkt.
Vilka fantastiska inlägg!! Det onda i ryggen är helt borta!! Snabbt& smidigt att få dem och en suveränt bra service! Tack!!!
Toppenbra bra service
Comment on this business

to add Ortotek 2.0 AB map to your website;