facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Örum 119

Örum 119

About

Din bas när du ska upptäcka Österlen.

Ett litet gårdshotell med kärlek för detaljer. Så skulle vi beskriva Örum 119 om vi bara fick en mening.

Story

Din bas när du ska upptäcka Österlen är ett litet gårdhotell med fokus på detaljerna. Ett enkelt rum sparsamt inrett med material av högsta kvalitet.

Address: Örumsvägen 119, 27176 Löderup
Phone: +46 411 55 66 88
City: Löderup
Zip Code: 27176


Similar places near
Österlens Karlsgård Österlens Karlsgård 2 km Rum och frukost på Österlen!
Reviews
Super mysigt hotell Jättetrevlig personal och inredning, pizzorna på restaurangen var suceräna! Vi rekommenderar detta stället varmt!
God mat och fantastisk miljö men tyvärr springer servisen förbi bordet när de hade behövt stanna till eller bara titta till. De springer med ett ärende i taget och få kontakt med dem var omöjligt under middagen. Vatten och vin hade behövts fyllas på.Tråkigt.
Fantastiskt vacker plats, mkt snyggt hotell med riktigt trevlig personal . Tack för en trevlig vistelse
Blev väldigt besviken på glassen. Glassen var i rinnande form när den serverades och smakade ingenting.
Jag älskar där pizza o sätet är fantastiskt mysigt.Tjänst: 5/5
En riktig oas ute på Österlen med otroligt god mat, trevlig personal & fantastisk miljö. Ett ställe för den som söker lite lugn och ro i nutidens stressiga vardag. Långfrukosten rekommenderas varmt!
Helt fantastisk vistelse på Örum. Mysig och lugn atmosfär. God mat, dryck och en helt fantastisk frukost medans den trevliga och genuina personalen gav service i världsklass.
Mycket goda pizzor! Servicen var bra men de märktes att dom hade fullt upp,
En upplevelse som man aldrig kommer glömma. Fantastisk personal, mat och allt där till man kan tänk sig. Långfrukosten både smaka och såg helt fantastisk.
Fantastiskt boende och mycket god frukost! Så härlig miljö och mycket trevliga värdar som tar emot en. Litet minus för restaurangen som dock inte tillhör hotellet utan ligger i anslutning, då vi fick vänta över 40 min på vår beställning på 1 pizza att dela
Comment on this business

to add Örum 119 map to your website;