facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Orust Golfklubb

About

Golfklubben vid Malö Strömmar



"VÄLKOMMEN TILL ORUST GOLFKLUBBEn seasidebana med linkskaraktär på västra Orust vid Malö Strömmar och med havsutsikt från nästan alla hål. Banan har en fantastisk varierande miljö med bland annat 4:ans tee och 8:ans green nästan nere vid strandkanten. Närheten till Västerhavet och det varma vattnet ger möjligheter till en lång golfsäsong. Under tidig vår och sen höst har banan spelkvaliteter som inte många kan erbjuda. En vacker bana som passar alla spelare med såväl lågt som högt hcp och som samtidigt är utmanande för alla kategorier.Orust GK har stor och framgångsrik ungdoms- och elitverksamhet samt har tilldelats Svenska Golfförbundets silvercertifikat som bevis på en juniorvänlig anläggning."
Address: Morlanda 135, 474 93 Ellös
Phone: 0304-53180
City: Ellös
Zip Code: 474 93



related searches: Orust golfklubb review, Orust golfklubb age, Spa Orust, Tjörns Golfklubb, Torreby GK, Stenungsund golfklubb, Sotenäs GK, Skaftö Golf Club
Similar places near
Orust Golfklubb Orust Golfklubb 0 meter Trevlig golfbana med roliga golfhål inte så lång. Mycket torr idag när vi spelade i 2...
Reviews
Här serveras dagens lunch för 115kr. Salladsbuffé är bra och du kan välja själv. Huvudrätten serveras tyvärr av köket över disken. Ögat vill också vara med när man väljer ut maten. Smakar det bra kanske man tar mer, smakar det mindre bra har man ingen valmöjlighet. Detta för tankarna till äldre modells skolbespisning med bambatanter. Idag 2022 vill gästerna själva välja vad som går över tungan, om man vill att gästerna ska komma tillbaka. Företaget drivs av " En Bohuslänsk Deli". Det är samma företag som fiskaffären på Ellös, Stocken och Varekil.
Lunchrestaurangen! Har kocken vederbörlig utbildning eller bara tittat på lite Youtube-videos, det räcker nämligen inte. Totalt smaklöst och dåligt tillagat överlag. Sen även om det "bara" är ett lunchställe är det otroligt viktigt med bra råvaror. Det värsta var dock att man även fick lunchen "kryddad" med hårstrån....
Var med när föreningen flatön besökte restaurangen för lunch i samlad tropp. Jag åt gravad lax och dillstuvad potatis. Det smakade riktigt gott. Därtill kaffe och kaka. Sammantaget mat, lokaler, service och miljö får restaurangen högsta betyg!
Käkade lunch och tyckte det var perfekt för en barnfamilj. Buffé så man får mat utan väntetid och gott om plats för barnvagnen. Inget lyxställe, men bra för oss. Banan vet jag inget om med det ligger väldigt vackert vid Malö strömma.
Välmående golfbana med grymma vyer, välskött bana med bra greener, har bland Sveriges vackraste hål på banan. Väldigt god mat i restauranger, shoppennhar dock öppet för sällan.
Kanonfin bana som hade varit värd att spela igen, men 1180 kronor för en par-tävling där jag i stort sett spelar hälften av slagen är på tok för dyrt. Den dyraste tävlingen jag spelat på 10 år, och då har jag spelat väldigt många banor.
Alltid lika trevligt att komma till fast att jag inte varit där på ett tag. Har verkligen saknat golfen.
Lunch för dagen. Bra mat men inget speciellt!
Vacker golfbana med bra restaurang.
Var där på lunch en måndag. En dagens serverades som var helt ok. Mycket folk just då å det blev lite högljutt. Medelbetyg.
Comment on this business

Directions to Orust Golfklubb with public transportation


Morlanda kyrka 190 meters
375

to add Orust Golfklubb map to your website;