facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Osby Camping

Osby Camping

About

Välkommen till Osby Camping

Story

Unna dig något extra i sommar - unna dig ett par dagar vid Osbysjöns strand. Ta ett dopp i sjön eller varför inte ta med dig ett fiskespö? I Osbysjön behövs inget fiskekort. Njut av de vackra omgivningarna eller ta en tur till de platta paketens självaste epicentrum, ursprungs-IKEA i Älmhult. I Osby finns något för alla. Unna dig en semester i Skåne i sommar.

Välkomna till oss!



"Osby Camping ligger precis intill Osbysjön och ger en unik möjlighet till en avkopplande semester. Flera av tomterna ligger precis vid vattenbrynet och ger dig känslan av en egen badstrand intill husvagnen. Genom campingen går Skåneleden, en vandringsled som sträcker sig från kust till kust och kan ta dig från Sölvesborg i öster ända till Ängelholm i väster."
Address: Ebbarpsvägen 84, 283 43 Osby
Phone: 0046047931135
City: Osby
Zip Code: 283 43


Reviews
Trevlig camping. Lite nedgångna facilitetsbyggnader. Dåligt utbud i affären men det är hyfsat nära till närmsta livsmedelsbutik. Mycket historia man kan utforska i skogarna runtomkring. Promenadmöjligheter: Skåneleden går igenom skogen österut.
Vi hyrde en vanlig stuga Den erbjöd 4 bäddar, 1 kaffemaskin, kylskåp och bord + 4 stolar, helt ok stuga för att bara sova i. Inget specielltRum: 3/5
Lugnt och fridfullt tog en fika och spelade minigolf efter att ha tagit en skogspromenad på Klinten. Aktiviteter i närheten: Minigolf härlig promenad i skogen Promenadmöjligheter: Promenad i skogen utmed vägen och lite som man vill. Fin utsikt över Osbysjön
Väldigt trevlig och mysig camping med fin utsikt över sjön.
För få toaletter! Annars härlig camping. Vet inget om stugorna.Rum: 1/5
Fantastiskt fin utsikt från campingplatserna. Trevlig personal.Rum: 5/5
Värt att veta. Eftersom platserna ligger i etage så betyder det att man måste åka i etagen också och det är inte alla som fattar tydligen.man ställer sig lite hur som. Vore kanske bra om Campingen tog en sväng varje EM och kontrollerade,rättade till. I övrigt en lugn och fin camping med närhet till Osby centralort. Grund sjö så i skrivande stund 24 grader I vattnet. Endast en tvättmaskin så vill ni tvätta boka vid incheckning. Tre dagars kö nu. Toaletter och dusch skulle kunna bli fler och modernare. Butiken om man skulle kunna kalla den för det skulle behöva lite större sortiment, inte bara godis och glass. Frallor finns.
Campingen ligger fint med vacker utsikt över sjön men det måste till mycket bättre skyltning av platsnr. Det var väldigt svårt att hitta och många irrade omkring. Servicehusen var bra. Sjön var trevlig att bada i, dock väldigt långgrund så perfekt för barnfamiljer.
Ostädat stuga när vi kom på kvällen , fick visserligen avdrag på hyran . Ej trevligt med cigarettfimpar o kaffesump i kaffebryggare .
Mycket fin camping. Trappstegsformad så att alla har sjöutsikt. Fin badplats och lekplats. Trevlig personal som lägger fokus på att camping gästerna trivs.
Comment on this business

to add Osby Camping map to your website;