facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Osby Förmedlingscentral

Osby Förmedlingscentral

About

Osby Förmedlingscentral förmedlar varor och antik och kuriosa. Allt från hundmat till begagnade möbler. Välkomna till oss.

Address: Södra Portgatan 19, 28350 Osby
Phone: 0479-10032
City: Osby
Zip Code: 28350


Reviews
Stort och mycket saker att välja och kolla på. Det finns toalett, bara fråga personalen så antingen visar dom dig eller förklarar för dig var det ligger. Lite trångt på vissa områden, så ha koll på att du inte välter ner något.
Gemytligt litet " Varuhus" i Osby, med ett väldigt brett och rikt utbud. Upplevde det dock som en aning dyrt på många varor. Jag reser mycket i Skåne och besöker alla sådana här typer av butiker, och märker att priserna skiljer sig mycket beroende på var man befinner sig. Men det är absolut värt ett besök om man passerar Osby.
Fantasipriset på det mesta. Man kan lätt hitta liknande till en bråkdel på loppisar och secondhand i trakten. En del kostade mer än nypris för motsvarande sak.
Det du letar efter har dom här, om du kan hitta det. Dom har ALLT , men ingen ordning på det. Billigt garn.
Billiga fräsha kläder det skall inte kosta skjortan på en lopp glassen dyr cd skivorna vissa dyra tack för gratis kaffe till Marita o Birgitta i rullatorn jag var helnöjd o parfymen för 40 kronor var jättegod alltid roligt att komma till er nu är trevliga
Ja jag har faktiskt inte besökt FMC Osby men många gånger i FMC Tyringe och det är en mycket klimat smart drag att köpa nästan allt här. Se foton här finns nästan allt. Det blir nog 5stjärnor efter min besiktning.
Mycket att kolla på man behöver Tid.
Stor handelsplats ned många grejer. Ett stort urval av begagnade möbler, kläder och mindre saker.
Upplevde det som väldigt stökigt. Mycket av sakerna låg bara på hyllorna utan någon som helst sortering. Tror de förlorar kunder på det sättet. Åtminstone jag blev väldigt trött och orkade inte kolla över allt.
Öst in grejor utan att kolla igenom det. Rörigt och smutsigt. Ingen ordning el sortering. Går säkert att göra nåt fynd men det kräver tålamod. Trevlig personal.
Comment on this business

to add Osby Förmedlingscentral map to your website;