facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Oscars Däck Och Verkstad Ab

"Bilverkstadskedjan MECA finns över hela landet och är hela Sveriges mest förstående bilexpert. Hos oss utförs alla service- och reparationsarbeten. Vi använder dessutom alltid reservdelar av originalkvalitet eller delar av motsvarande kvalitet, och våra garantier är generösa. Genom störst förståelse för våra konsumenters och kunders vardag samt vår breda expertis, oavsett bilmärke, skapar vi hållbara helhetslösningar och förutsättningar för alla att ta sig dit de vill. Alltid."
Address: Uppsalavägen 7, Tierp
Phone: 029350108
City: Tierp


Similar places near
Nordupplands Bil Nordupplands Bil 117 meter Bra hjälp med min bil snabbt åtgärdat och dom var hjälpsamma så vi kunde komma vidare...
Nordupplands DÄCK AB Nordupplands DÄCK AB 404 meter Johnny är bra han men dom andra är nog från samhal.
Kastbo Reparationer AB Kastbo Reparationer AB 2 km Trevligt bemötande, kunnig och hjälpsam personal. Väldigt snabb service, tack Inger ...
Reviews
Otrolig service! Hjälpte oss med vår husbil som krånglade längs vägen. Vi kom med kort varsel och fick strålande hjälp på en gång.
Tyvärr väldigt missnöjd. Motorlampa o service lampa lös när vi lämnade in bilen. Service genomförd. Blinkers fungerade ej som den skulle.Tjänst: Elreparationer
Hade en Caddy som gick in i något felsäkert läge som gjorde att all kraft bara försvann. De hjälpte mig på uppstuds med felsökning. Rekommenderas varmt!
Toppen!! Trevlig, sjysst och hjälpsam personal, jag kommer komma tillbaka om jag får ytterligare problem med bilen.
Jävligt bra service. Trevliga anställda som löser det bästa för kunden Rekomenderas
Vilken service. Tappade en bult till växelväljaren på min MC ute på E4. Tog mig till verkstad och de tvekade inte utan fixade allt på direkten. Finfin service och ett stort tack!
Mycket duktiga mekaniker och bra priser. Har lagt mycket pengar på min skrutibangbang här, men fått mycket gratis hjälp också. Alltid trevliga.
Absolut sämsta bilverkstaden jag någonsin har haft den stora oturen att råka ut för! Redan ifrån början fick jag intrycket att verkstaden drevs av ett gäng oansvariga tonårsgrabbar. När de sedan stängde för dagen utan att meddela mig, vilket vi hade överenskommit, bekräftades det intrycket. Vidare skulle de beställa delar för vidare reparationer, vilket naturligtvis inte skedde. Att sedan vänta mer än ett halvår på att skicka ut räkning för det påbörjade men ej avslutade arbetet är bara ytterligare tecken på vilken genomusel verkstad de är. Tyvärr finns inte alternativet att ge dem noll stjärnor i betyg.
Var på väg upp till Jämtland när bilen visade felkod! Ringde och vi fick komma direkt fast kl var 15 på en fredag! De kollade felkoder och provkörde bilen! Tack för hjälpen nu kan vi åka vidare!
Trevliga människor och bra prylar. Beställer hem det man behöver.
Comment on this business

to add Oscars Däck Och Verkstad Ab map to your website;