facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Oscarsteatern

Oscarsteatern

About

Oscarsteatern är en av Stockholms äldsta och mest anrika privatteaterar, känd för sina musikaler, teaterföreställningar, operetter och shower.

Story

Oscarsteatern är en Sveriges mest anrika privatteaterar där storslagna succéer som Glada änkan, Fantomen på operan, Singin' in the rain, My Fair Lady mfl. Förutom att husera musikaler, teaterföreställningar och shower har verksamheten även växt och gjort teatern till ett levande hus med både konferensuthyrningar dagtid och restaurang för gästerna på den s k Tredje raden.

KOMMENTARSFÄLT - REGLER - OSCARSTEATERN:

Vi uppskattar när ni kommenterar och engagerar er i våra kommentarsfält och vem som helst med en FB-profil är varmt välkommen att göra så. Dock så har vi vissa regler man måste förhålla sig till eftersom vi vill att vår sida och våra kommentarsfält ska vara en trevlig plats för alla att vistas på.

Kommentarer som strider mot lag eller på något annat sätt är opassande kommer att tas bort. Vi accepterar inte kränkande uttalanden om grupper av människor, eller om individer, oavsett om det gäller personer som inlägget handlar om, de som kommenterar under inlägget eller andra. Att ha negativa synpunkter är självklart tillåtet, men kritiken får inte vara ett personangrepp. Alla inlägg som är personliga angrepp på andra människor tas bort. Likaså rasistiska eller grovt nedsättande kommentarer om personer eller grupper. Vi förbehåller oss rätten att radera alla inlägg som kan uppfattas som hotfulla, trakasserande, kränkande, oanständiga eller diskriminerande. Vi ber er också hålla en trevlig samtalston och att undvika grovt språk.

Oscarsteatern kontrollerar kommentarsfälten med viss regelbundenhet och kan i efterhand ta bort kommentarer som bryter mot ovanstående regler. Vi kan också dölja inlägg som strider mot våra regler och då syns de inte längre i kommentarsfälten, men är dock synlig för dig och dina inloggade FB-vänner. Den som bryter mot reglerna upprepade gånger kan bli avstängd, liksom den som använder en falsk profil.

Vi följer också Facebooks allmänna regler: https://www.facebook.com/legal/terms

Vi vill tacka för ert engagemang! Hoppas alla ser detta som en självklarhet och att ni fortsätter kommentera i god ton!



"Oscarsteatern är en av Stockholms mest anrika privatteater där allt från musikal, show, revyer och teater spelas. Några av de största moderna succéerna är Fantomen på Operan, Singin´ in the rain, My fair Lady och musikalen Så om i Himmelen. Lokalen hyrs även ut dagtid för konferenser, seminarier och externa produktioner."
Address: Kungsgatan 63, 111 22 Stockholm
Phone: 08-205000
City: Stockholm
Zip Code: 111 22



related searches:
Similar places near
Calle Flygare Teaterskola Calle Flygare Teaterskola 330 meter nice skola, vet få grejer som är värt 40k per termin men den är typ det alltså, så nä...
Playhouse Teater Playhouse Teater 333 meter Mysig salong. Lagom stort. Trevlig personal. Bra priser för ungdomar och oss pensionä...
Scalateatern i Stockholm Scalateatern i Stockholm 345 meter Hej En sån där lagom stor och framför allt personlig teater. Personalen är mysig o go...
Kungliga Operan Kungliga Operan 890 meter Var där en gång när magnus uggla spelade. Dunder wllah!
China Teatern China Teatern 1 km Fantastisk teater. Klassisk salong.
Arabiska Teatern Arabiska Teatern 1 km We are the only Arabic speaking professional theatre company in Sweden. Like us!
Dramaten Dramaten 1 km Magisk föreställning av Romeo och Julia-kören. Oj, så bra. Behöver inte säga mer än s...
Dramaten Lilla scenen Dramaten Lilla scenen 1 km Liten mysig sen, typ som en klubbscen
Stockholms Improvisationsteater Stockholms Improvisationsteater 1 km Skulle rekommendera om man letar efter bra underhållning och ett gott skratt
Wallmans Stockholm Wallmans Stockholm 1 km Nyårsfirande på klassiska wallmans. I matväg är stället ingen höjdare. Inget som stac...
Folkoperan Folkoperan 2 km Norma, premiär lag två. Vi gillade Norma! Lysande är ett understatement! En helt magi...
MDT MDT 2 km MDT har en av stockholms absolut vackraste arbetslokaler för dans och scen arbete
Teater Rival Teater Rival 2 km Mysig lokal. Dock finns här en del problem vid tillställningen vi var på. Man tillät ...
Maximteatern Maximteatern 2 km Jätte bra Musikal Ding Dong. Underhållande och fantastiska. Kan rekommendera att gå o...
Parkteatern, Galärparken Parkteatern, Galärparken 2 km Passar bra för musikupplevelsen. Fick äntligen se o höra Blacknuss igen. Bra arranger...
Teatern under bron Teatern under bron 2 km Betyget blir högt p g a kombinationen av teaterns tema och miljön - häftigt att befin...
MAMMA MIA THE PARTY MAMMA MIA THE PARTY 3 km VÄLKOMMEN TILL FESTEN SOM ALDRIG TAR SLUT
Dramatiska Institutet Dramatiska Institutet 3 km En bra konstnärlig högskola för dig som vill lära dig yrken professionellt.
Reviews
Det enda som var minus var de livsfarliga potthålen vid sidan av stolsraderna. Morgan Alling var kanonbra och gav allt till oss i publiken och bjöd på sig själv och teatern är jättefin och genuint lyxigt anrik. Jag säger som Fridolf Rhudin: "Jag är hund här, Herrskapet har gått på Oscarsteatern"
Tyvärr har Oscarsteatern alldeles för dåliga publikplatser sittplatser... Det var trångt för benen och trångt i sidled samt var min sits sprucken... Själva Tottsie med Robert Gustafsson var inte bra... Men... Sussie Eriksson var bra... Detta till trots så lämnade vi föreställningen i pausen... tråkigt
Det är bra sikt i salongen och man blir inte skymd om man råkar hamna bakom en lång person. Stolarna är något för raka i ryggen för min smak, men ändå helt okej.
Varit på den fina o trevliga teatern Oscars o sett Robert Gustavsson, Ola Forsmed o Linda Olsson o Sussi Eriksson mfl, i TOOTSIE Trevlig o kul o bra musik. Enda jag kan klaga på va att ljudkvalitén svajade lite. Trevlig o glad personal oxå
Vilken teater ! Folklig vacker och imponerande arkitektur. Jättefin service och personal och ett skådespel och en upplevelse att se uppsättningen 'Rain Man' av Sveriges största skådespelare. En helkväll och afton att minnas. Ni som ännu inte varit på Oscars gör ett besök !
Det är en helt fantastisk lokal, duktiga musiker och dansare Jag var och såg Tootsie. En föreställning som inte lyfter och är bitvis tråkig. Robert Gustafsson är ju en jätterolig komiker och Linda Olsson en fantastisk musikalartist som verkligen kan sjunga. Tyvärr räcker det inte för att ge mer än 3 av 5 möjliga av mig även om Sussie Eriksson och övriga jobbade hårt för att höja stämningen.
Platsen var bra men, tyvärr, det satt framför oss ett par som drack lite för mycket öl och vin. De blev berusad, tappade glas med vinet. Det blev då diskussion...etc..etc. Kan ni inte sälja lagom med sprit? Teater pjäs var det OK, inte hel i min smak.
Jättefin miljö men nu besökte jag ett säljevent och inte en pjäs, show eller annat så nu är bedömningen endast över intedning/miljö samt den ligger nära kommunikationer.
Andreas T Olsson gör en fantastisk flermansföreställning: "Kulturbärarna!" - se den!!
En härlig kväll och en mycket fin teater. Tyvärr är det lite dyrt i pausen om man vill köpa något, en läsk och en liten punchrulle dammsugare kostade 80 kr.
Comment on this business

to add Oscarsteatern map to your website;