facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Östa Camping

Östa Camping

About

Naturskön camping vid Dalälvens strand.

Address: Östa 541, 74045 Tärnsjö
Phone: 0702129023
City: Tärnsjö
Zip Code: 74045


Similar places near
Reviews
Fin och familjär camping. Många fina badplatser runt om. Ett plus när det inte är så mkt mygg. Barnen uppskattade korven i receptionen.
Den enda som de tog ner var myggen. Annars en femma
Helt ok camping, bra restaurang. Trevlig personal.
Fin och lugn camping. För oss som gillar att promenera så finns många fina leder och stigar i skogen. Lämplig för hundar: Hundbad och bra promenad stråk Picknickområde: Grillplatser
Gud i himmel, det blir min bleka död..
Trevligt och hjälpsamt bemötande i reception och på sociala medier! fina gräsytor att campa på, välplanerade vägar. Fint servicehus där toa-kök med lånekastruller etc och en liten kyl/frys för låneplats finns! med matsal. Långa, fina sandstränder och en fantastisk natur.
Vi låg här en natt och gör vår bedömning utifrån de vi upplevt på den tiden. Vi har gått runt campingen, som hade fina och många gång och cykel vägar runt skogarna och fina badställen. Servicehusets faciliteter var okej men medelmåttig enligt den 5 stjärniga skalan. Kunde varit bättre skyltade i form av dricksvatten, gråvatten osv. Baserat på standard, städning och allmänt intryck är vår uppfattning att denna camping inte når mer än 3 stjärnor, om ens de i jämförelse övriga svenska campingar och den 5 gradiga skala som finns.
Fantastiskt omgivning, bra servicehus, men vi kom nog fel helg när alla skulle avsluta säsongen. Motorsågar, hamrande från tidig morgon till sen kväll. Inte den bila vi hoppats på.
En mycket trevlig camping. Rent o fint inte för tätt med vagnar o husbilar, fina seviceutrymmen. Och en mycket trevlig och tillmötesgående personal. Har bara positiva intryck från vår vistelse på 2 nätter som blev 4 nätter
Mycket nöjd. Visserligen lite kallt men det kan man inte klandra campingen för. Bokning bara ett telefonsamtal bort men den här gången behövdes int det då jag valt camping utan el. Rena toaletter, tittade till in till duschrum och det såg bra ut där med är även fast jag inte provade. Bra promenadstråk omkring. Kan nog bli fler gånger få det för mig var rätt nära och man behöver komma bort ibland.
Comment on this business

to add Östa Camping map to your website;