facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Östanå Camping

Östanå Camping

About

En pärla bland campingar, naturskönt belägen vid sjön Grumlan. Vi erbjuder både camping, bad och uthyrning av båt och kanot, närhet till många av Smålands bästa utflyktsmål.

Address: Östanå camping 5A, 574 37 Vetlanda
City: Vetlanda
Zip Code: 574 37


Similar places near
Kettilsås Skidanläggning Kettilsås Skidanläggning 8 km Här lärde jag mig att åka skidor , den backen passar väldigt bra våran lilla vetlanda...
Reviews
Mysig camping, mer för övernattning. I alla fall för vår familj.Tjänst: 3/5
Fin plats med lekplats, badplats, fina service hus. På hemsidan står att man kan gå på restaurang på golfklubben, framme där fick vi höra att de inte alltid har kvällsöppet eller öppet för allmänheten. Det finns restaurang inne i stan dock, bara 5km från platsen. Går absolut att lösa men bättre med rätt info från början. En fin plats som vi kommer att komma tillbaka till.
Mycket trevlig o mysig camping,rent och fint .
Mindre camping. Men med bra ytor och nära till både bad och golfbana. Freesbe golfbana finns också intill. Fotbollsplan några hundra meter bort. Möjlighet att hyra stugor för de som föredrar ett sådant alternativet. In till Vetlanda ca 3,9 km med all vanlig service. Bussar går från badet/campingen in till staden.
Lugn och trevlig camping, hyrt stuga där vi saknar avlastningsmöjligheter. Svårt för synskadad med koder till servicedelen, toan borde kunna vara öppen dagtid, annars mycket fint, skulle önska att receptionen med lite försäljning vore öppen.
Väldigt trevlig camping, med trevlig personal och vackert läge. Vi fick en superfin plats med utsikt mot sjön. Fin golfbana och Restaurang med rättigheter, precis bredvid Campingen! Hit åker vi gärna igen!
Campingområdet är bra och stora platser finns, så man har gott om plats på tomten. Tråkigt med sopsorteringen , har aldrig sett något liknande. Urdåligt! Toaletter: Otroligt att koden ska behöva vara så lång och att man var tvungen slå koden minst 2 ggr för att dörren skulle låsas upp. Tråkigt att toalettpapper och pappershanddukarna saknades ibland. Ser man att det anländer fler gäster, så måste man ofta kontrollera att det finns papper.
Mycket TREVLIGA tjejer i receptionen, finaste campingen jag varit på. Fräscha toaletter, perfekt dusch, bra priser billigt och bra. Nära till badplatsen och fina båtar att hyra till mycket billigt pris. Toppen ställe!!!!!!
En mycket trevlig vistelse, lugnt och skönt, supertrevlig kille i receptionen. Rekommenderas till 100%. Var där 5-7juli
Bott i stuga. Spartanskt. Minimal utrustning. Bullrigt kylskåp. Inga krokar att hänga saker på finns två krokar men de sitter ovanför köksutrustningen och kan inte användas. Inga hyllor att lägga prylar på. Tunna madrasser och sämsta sortens kuddar en per bädd. Dock trevligt område, rent och fint på toaletterna.
Comment on this business

to add Östanå Camping map to your website;