facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Östanåparken

Address: 573 35 Tranås
City: Tranås
Zip Code: 573 35


Reviews
Rolig hinderbana och klätterhus! // jag heter Alicia 7 år och Axel 5 år
Fantastiskt fint mitt i centrala Tranås. Ta med barnen hit på fika och kolla på dom små djuren i barnens naturstig eller lek på naturlekplatsen. Grilla på någon av grillarna och njut av naturen mitt i stan. En oas jag ska ta med alla mina långväga gäster till.
Väldigt vacker skog park Lämplig för hundar: Hundar gillar detta ställe mycket
Otroligt fint det blivit här ej varit här på 30 år men oj vad trevligt det blivit här många aktiviteter för barn men likaså vuxen
Fantastiskt bra att det här området bevarats, och nyligen rustats upp. Lekplatsen i mitten är riktigt fin, sonen älskar hinderbanan. De nya grusvägarna mot junkarmålen väldigt trevliga att promenera på. Känns ok att området vid skolan exploateras. Men sen är det viktigt att låta det gröna vara kvar.
Parken har blivit så fin. Finns mycket att göra med barnen. Barnens naturstig är spännande att gå. Frisbee-golf banan är också att rekommendera om man har med sig frisbees för det.
Fantastiskt!! Gick barnens naturstig med vår 1,5 åring och såå uppskattat och lekparken, WOW. skulle kunna spendera en heldag där!
Fantastisk Park för rekreation och aktiviteter för alla åldrar.
Underbar park för både stora och små. Men det skulle behövas en toalett där då det är långt till närmsta offentliga toalett.
En oas att trivas i. Här finns wakeboardbana, fina promenadstråk, 9 hål disc golf, lekpark, utegym, grillplats m.m. Att bara vara i parken är läkedom för själen.
Comment on this business

to add Östanåparken map to your website;