facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Österbergs Konditori

Address: Närlundav. 6 , Tidan 549 31, O, SE
Phone: +46 500 47 00 47
City: Tidan
Zip Code: 549 31


Similar places near
Reviews
Jättebra fikaställe, goda smörgåsar och gott sötebröd. Hembakat och prisvärt. Supertrevlig personal. Ligger dessutom längs retrovägen, genuint gammalt 50-talshus, med fin neonskylt. Bromsa in och gå in å fika vettja.
Fantastiskt konditori med ett utbud utöver det vanliga i skön inramning och med härlig personal
Härlig gammaldags atmosfär . Trevlig personal. Gott fika bakat i cafet.Mat: 4/5
Gott fika och bra utbud att välja på. Glad och trevlig personal. Har läst rätt många recensioner om caféet men har svårt att känna igen det som skrivs. Ofta ser man ord som "retro" och "50-tal", vilket i alla fall får min hjärna att tänka på ett speciellt sätt - typ rutiga mönster, små runda stolar med stålrörsben och galonsits o.s.v. Min känsla är mer att man kliver in i 70-talet - lite panel på väggarna, furubord som mist sin vackra glans. Dessutom rätt trångt mellan borden och lokalen är korridorslik. Jag får ingen känsla av att "det ska bli trevligt att sätta sig" och jag skulle inte någonstans använda mig av ordet mysig. Mina tre stjärnor är för fikat och försäljningsdelen.
Som alltid det mest underbara konditori/Condis, lägg märke till uttrycket Condis, just det namnet har det, man kan tänka sig... Minst en gång, gärna flera, under sommaren, gör man ett besök här, som turist... 'Bygdens folk', antagligen oftare... När både det man äter, dricker, och personalen, är så genuint 'lantligt' gott, och mysig, så finns inget mer att önska... Alla som läser, kom hit och bli övertygade...!!!
Det är alltid lika gott och trevligt!Mat: 5/5
Vissa tycker att det är lite dyrt, men arbetet och personalen är så bra och trevliga att de kommentarerna bara låter löjliga, och då jämför jag inte ens med ställen som Wayne's coffee och alla de andra skräp ställena.
Trevligt fik med glad personal och godaste bakverken!!!
Gott kaffe o goda mackor samt mycket med folk
Dom gjorde köttbullemacka utan paprika till mig, jättegott! Kanske lite dyrt för att vara på liten ort men de har alltid kunder. Trevlig personal, rent och välkomnande
Comment on this business

to add Österbergs Konditori map to your website;