facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Östersjökliniken

Address: 232 Algutsrum, 386 90 Mörbylånga
Phone: +4648535800
City: Mörbylånga
Zip Code: 386 90



related searches: Citadellkliniken
Reviews
Jag är väldigt missnöjd med den här kliniken Disa Lidman. Dåligt bemötande och ger mycket falska information. Hör aldrig av sig till patienten efter behandling. Man känner sig tvungen att man erkänner att man är nöjd med behandlingen. Läkare är inte värd en stjärna. Rekommenderar aldrig någon till kliniken.
Mycket duktiga och kunniga allihop som verkligen kommer med goda råd och förslag och är väldigt noga med att man förstår allt samt att man är nöjd. Kan varmt rekommendera denna kliniken.
Återkommer inte om operationstid, helt omöjlga att nå på telefon och ringer inte upp trots intalat meddelande på tfn svarare. Tydligen inte alls intresserade av att få kunder så välj hellre någon annan klinik
Hej ringde dom för att boka en tid för behandling hon skulle höra av sig om tid Vad fan gått fyra månader nu sen jag ringde, dom är helt slut där borta på östersjökliniken
Hade ett trasigt silikoninlägg vilket Disa tog bort. Tog bort silikonet i båda brösten och gjorde ett bröstlyft. Mina bröst ser ut som normala fina små bröst. Otroligt bra jobb. Bröstet med trasigt silikon hade kapslat in silikoner och va lite klurigt att få bort, ändå är mina bröst jämna och fina. Är supernöjd!
Ångrar också mig operation här, helt meningslös operation som inte ändrade nått estetiskt och får inget återbesök, otroligt.
Hon var en fantastisk kvinna.
Översatt av Google Jag kan varmt rekommendera denna klinik. Jag är själv läkare och jag är imponerad av hur professionella, vänliga och hjälpsamma läkarna är! Original I can highly recommend this clinic. I am a physician myself and I am impressed by how professional, friendly and helpful the doctors are!
Comment on this business

to add Östersjökliniken map to your website;