facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Österslättsskolan

Österslättsskolan

About

Österslättsskolan är en 7-9-skola som är belägen i Karlshamns centrala delar. Skolans placering, med närhet till såväl natur som hav, ger goda förutsättnin

Story

Österslättsskolan erbjuder en positiv och kreativ lärandemiljö med trygga och nyfikna individer, som har möjlighet att utveckla sina kunskaper och förmågor samt individuella intressen genom aktiva val.



"På Österslättsskolan vill vi gärna erbjuda våra elever en skolgång som präglas av ledorden:Trygghet, Trivsel, Tillit och ToleransVi vill skapa en miljö för våra elever där de vill och vågar vara sig själva och uttrycka sina åsikter. Därför vill vi erbjuda eleverna en positiv och kreativ lärandemiljö som är likvärdig för alla och som inbjuder till nyfikenhet och vilja att lära och utvecklas. Vidare anser vi att det är mycket viktigt att eleverna har inflytande över sitt lärande och sin lärmiljö. Som ett led i detta finns en levande elevrådsorganisation hos oss, med representanter från samtliga klasser."
Address: Erik Dahlbergsvägen 14, 37481 Karlshamn
Phone: 0454 81330
City: Karlshamn
Zip Code: 37481


Opening Hours

Monday: 07:30 - 16:00
Tuesday: 07:30 - 16:00
Wednesday: 07:30 - 16:00
Thursday: 07:30 - 16:00
Friday: 07:30 - 16:00


related searches: Österslättsskolan schema, Karlshamn läsårstider, Skolor Karlshamn, Sternöskolan, Österslättsskolan lärare, Österslättsskolan 9d, Österslättsskolan 9c
Similar places near
Prästslättsskolan Prästslättsskolan 2 km Bästa skolan som finns kommer aldrig glömma detta skolan
Reviews
En högstadieskola med kvalitet i undervisning. Över 87% av eleverna fick gymnasiebehörighet under läsåret 21/22. 94% av lärarna är legitimerad. Rekommenderas!
Otrevliga elever, mobbning tas inte hand om, ingen respekt för eleverna.
Allaktivitetsplaner mrd det mesta man kan önska.
Översatt av Google Mycket bra lärare jag lär mig engelska mycket Original Much great teachers I learn english much
Comment on this business

to add Österslättsskolan map to your website;