facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Östhammars kommun

Östhammars kommun

About

Välkommen till Östhammars kommuns officiella Facebooksida. Här hittar du aktuell information och kan ställa frågor till oss. Vi försöker besvara dina frågor så snabbt som möjligt.

Story

Syftet med Östhammars kommuns Facebooksida är att skapa en dialog mellan oss på kommunen och våra invånare. Vi vill kommunicera med dig som bor här och med dig som kanske funderar på att flytta hit. Här kommer du att hitta aktuell kommuninformation om bland annat service, tjänster, evenemang och lediga jobb. Vid ett eventuellt krisläge blir sidan en viktig kanal för informationsspridning.

Östhammars kommun är en skärgårdskommun vid Östersjön, den största tätorten Östhammar finns cirka 7 mil från Uppsala och 12 mil från Stockholm. Kommunen ligger i Uppsala län och har en befolkning på cirka 22 000 personer fördelat på fem tätorter och landsbygd.

Östhammars kommun ligger i Roslagen med storslagen natur och havet som närmaste granne. Vi har en kustlinje på 4000 kilometer, omkring 1000 öar, mer än 5 000 fritidshus och en rik kulturbygd med flera välbevarade vallonbruk och herrgårdar.

Idag finns fem större tätorter i kommunen: Alunda, Gimo, Österbybruk, Östhammar och Öregrund.

Kommunkontoret ligger centralt i Östhammar och socialförvaltningens kontor finns på Kyrkogatan i Östhammar.

Address: Stångörsgatan 10, Östhammar
Phone: +46 173 860 00
City: Östhammar



related searches:
Similar places near
Drive-in Boatwash Drive-in Boatwash 368 meter Här får man hjälp till din Yamaha eller Mercury.
Östhammar Östhammar 737 meter Östhammar is a locality and the seat of Östhammar Municipality, Uppsala County, Swede...
Duderö Limousin Duderö Limousin 10 km Duderö Limousin föder upp nötkreatur av rasen Limousin, både till avel och privatförs...
Forsmarks skola Forsmarks skola 17 km En helt fantastisk skola. Sannolikt Sveriges bästa skola
Forsmarks kärnkraftverk Forsmarks kärnkraftverk 19 km Forsmark tycks väldigt instabilt om det bara krävs att en enda elstation i Hageby får...
Comment on this business

to add Östhammars kommun map to your website;