facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Östhammars Vårdcentrum

Address: 742 34 Östhammar
Phone: +4617388000
City: Östhammar
Zip Code: 742 34



related searches: Högkostnadsskydd, Boka covid vaccination Uppsala, Vårdcentral Uppsala, Uppsala covid vaccine
Similar places near
Östhammars Vårdcentral Östhammars Vårdcentral 9 meter Har äntligen hittat en husläkare här som verkligen har gör allt för att ge mig bästa ...
Reviews
Jag råkade få en flis i ögat när jag sågade virke då åkte jag till vårdcentralen i Östhammar och vilken bra bemötande jag fick där borta från receptionen till doktor så ni räddade min dag
Skar mig på en glasform och fick ett fantastiskt bemötande av personalen på Östhammars Närakut. Inom en timme blev jag rentvättat, sydd och omplåstrad. Har varit där en gång tidigare och då lika bra bemött. Bor i Stockholm och är inte riktigt van vid ett sån bemötande.
Har en hel del erfarenheter av Östhammars Vårdcentral och mina är genomgående mycket goda. Speciellt imponerad blir jag alltid av "syrrorna" som alltid är vänliga och tillmötesgående!
Så inkompetenta läkare noll förtroende för dom.......
Jag har besökt många vårdcentraler i mina dagar, och i denna VC har jag till 98% blivit excellent bemött och fått den bästa tänkbara vård. Det finns ett par Läkare som står ut från mängden och som tänker "utanför boxen" och de är helt briljanta. Mycket proffsig Vårdcentral.
blir nekad vård...... värdelöst
Översatt av Google Det är en fuktig och vacker stadsbild. Original
Comment on this business

to add Östhammars Vårdcentrum map to your website;