facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Östhjälpen Second Hand Butik

Östhjälpen Second Hand Butik

Story

Östhjälpen arbetar i samverkan med samtliga kyrkor i Partille kommun.
Vårt mål är att ge stöd och hjälp till människor i nöd.
Var största insats är Aurora, hemmet för multihandikappade barn i Hațeg, Rumänien.
Vi hjälper också barn från mycket fattiga familjer i Rumänien med mat, kläder, hjälp att klara skolgången mm.
Under åren har vi även hjälpt till med utrustning till sjukhus och skolor.
Arbetet bedrivs i samarbete med kommunen samt en mängd frivilligarbetare.



"Välkommen till Östhjälpen Second Hand!Sommarstängt för butik och inlämning v. 27-30!Butiken är öppen lör 10-13 och mån och ons 14-17. Inlämningen är öppen under butikens öppettider samt tis-to 9-15.Stängt under Röda dagar! Dag före Röd dag stänger inlämningen kl. 12Hos oss fyndar du bland tusentals varor av alla de slag samtidigt som du hjälper oss att hjälpa.Varmt välkommen!"
Address: Jons Väg 19, 433 75 Jonsered
Phone: 031- 795 60 70
City: Jonsered
Zip Code: 433 75


Reviews
Roligt att gå runt kika. Dom har bra ordning i butiken samt rent och snyggt Man kan göra ett och annat fynd om man har lust. Värt ett besök
Stort och bra. Precis som loppis så hittar man vissa dagar inget av tycke medans andra så hittar man massor. Bra priser. Rekommenderar varmt
Så sjukt dyrt att många går med tomma korgar istället för fulla som för ett tag sen. Köpte en grej och inget mer där. Börjar bli överdrivet dyrt.
En mycket väl välordnad second-hand butik. Har ganska mycket och du kan fynda men generellt har prisat ut sig. Vet inte varför de höjt priserna så mycket sista åren, de kanske vill behålla själva? Ex. De tar, och detta är sant, 45 kr för en begagnad dvd/blueray film. Jag påtalade det absurda för en i personalen genom att visa henne en dvd där det på framsidan med klisterlapp står från orginalbutiken ICA, 5 för 100. Hon svarade, så kan det vara. Eller vad sägs om porslin från IKEA för 15 kr tallriken, även om en var naggad och en hade sett bättre ytfinish för 100 år sedan. Men men, det är en loppis och gillar man loppisar är den värd ett besök.
Otroligt välorganiserat! Gott om utrymmen och väldigt fina produkter. Mycket trevligt och hjälpsamt bemötande. Kompetent personal. Begagnade varor när det är som bäst. Utöver allt detta så går intäkterna till välgörenhet, glöm inte detta.
Det är bra att skänka saker som kommer till nytta och pengarna går till något som gynnar andra som behöver det. Personalen jobbar som volontärer. Heder till dom.
Bästa second handen i hela Jonsered. Fick 6 guldklockor för 60 spänn!!
Ibland hittar man fynd och ibland inte. Lite mixade varor men inte tjock smockt med grejer på hyllorna jämfört med andra men man ser ju ialf vad som finns då. Visa grejer kanske inte e helt fyndpris men mycket är billigt ändå. Lite si o så om hemkörningen om de har nån att köra alls el hjälplyft. Dessutom verkar inte vilja transportera fr Jonsered in till GBG?!? Inte när vi frågade en gång om en kökshylla. Köpte inte pga det då vi har endast vanlig liten kombi. Trevlig personal.
Rolig secondhand affär. Trevlig personal. Ordning och reda. Rimliga priser på det mesta. Gratis parkering utanför. Nästa gång jag lämnar in saker blir det här, både för att pengarna går till ett bra ändamål, men också för att priserna är rimliga tillskillnad från många andra secondhand. Alla ska ha råd att handla på secondhands tycker jag.
Försäljning som gynnar människor i behov av ekonomisk hjälp. Stort plus! Trevlig personal, fika till bra pris och oftast bra priser. Men ibland förstår jag inte prissättningen då det t.o.m. är dyrare än en ny i "vanlig" affär. Ett ställe man trivs på! Åker ofta hit.
Comment on this business

Directions to Östhjälpen Second Hand Butik with public transportation


Jonsered Jons väg 140 meters
518
519
Jonsered station 180 meters
Västtågen

to add Östhjälpen Second Hand Butik map to your website;