facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Östnora Havsbad

Address: 137 91 Västerhaninge
City: Västerhaninge
Zip Code: 137 91


Reviews
Mycket bra bad med gått om plats. Stora gräsytor. 2 bryggor där den norra har relativt lågt vattendjup längst ut, ca 1,6m. Den södra bryggan har dock betydligt djupare vatten, mer än 3m. Botten från strandkant och ut ca 30m är sand och sten, på sina ställen och längre ut slemmig botten. Hit kommer vi fler gånger.
Helt ok badplats. Långgrund för barnen och gott om plats.
Vidsträckta strandängar. Dit borde man åka tillbaka när det inte regnar.
Kliniskt rent från Canadagäss denna säsong, sjukt imponerad! Alltid rent och snyggt, ena bryggan uppdaterad, riktigt fräscht. Alltid trevlig personal etc
Stranden var bra goda glassar bra badbrygga
Lite längre än till Årsta havsbad men det tar den igen med camping, stora ängar och perfekt badstrand för stora som små.
Trevligt bad med närhet till campingen, restaurang och kiosk.
De finns en stor nackdel med denna badplatsen är att du får ha hund med dig men den måste vara på koppel och de viktiga hundarna får ej Bada där de finns ett förbud. Trots förbudet går hundägare med sina hundar och badar dessa. De finns en annan plats som där man drar upp båtar och en vik där människor inte badar där man kan släppa sina hundar att bara. Tycker att de vore bra om folk följer reglerna. Där badar barn och badplatsen avser inte att hubdar får bada där. I övrigt stor äng mycket plats, lekplats och ett paradis för barn. Bra med kiosk där man kan både köpa lite enkel mat och glass.
Riktigt fint naturområde med camping stora gräs ytor med fin fina grill platser och härliga bad platser med bryggor strand klippor och ett mindre hopptorn besökt platsen i över 30 år och generationer innan mig också man blir alltid lika glad varje gång man besöker östnora oavsett väder
För många som inte respekterar natur och regler. Fimpar kastas i vatten och på marken. Grillar tänds trots att det bara är tillåtet att grilla på de fasta eldplatserna. Dock så upplever jag det rent i övrigt. Ett bra bad om alla sköter sig!
Comment on this business

to add Östnora Havsbad map to your website;