facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Öströö Fårfarm

Öströö Fårfarm

About

Öströö fårfarm

Story

Gårdsbutiker med både delikatesser och skinnhantverk och ett kafé med ekologisk prägel vackert belägen med bokskogen och beteshagar in på knuten. Lammsafari- en populär aktivitet vi kör vår och sommar. Mat för bokade sällskap serveras i vår brännvinskällare.

Address: Öströö Gård, 43277 Tvååker
Phone: 034045036
City: Tvååker
Zip Code: 43277



related searches: Öströö fårfarm tvååker age, Öströö slott, Åkulla Bokskogar, Ästad Vingård, Solhaga Stenugnsbageri
Similar places near
BELLEN Häst & Ponny BELLEN Häst & Ponny 5 km Ridskola på landet. Vi har ponnyer i alla storlekar och ett par stora hästar. Små gru...
No 15 Interiör No 15 Interiör 6 km No15 är en liten butik som säljer gammalt,nytt, tavlor, konsthantverk, inredningsdeta...
ICA Supermarket Tvååker ICA Supermarket Tvååker 7 km Fin butik med bra utbud och trevlig personal!
Gustafssons Blommor Gustafssons Blommor 7 km Mycket trevlig personal och super duktiga på sitt område
Två Blommor Två Blommor 7 km Alltid lika trevligt bemötande av personalen :
J Gustavssons Byggmaterial AB J Gustavssons Byggmaterial AB 7 km Fantastiskt mottagande från lager till butik. Gött att ha den servicesen så nära. Ma...
Time Tvååker Time Tvååker 7 km Den var bra och trevlig plats.
Hägareds Verkstad Hägareds Verkstad 8 km Årets premiär med sparris, lök, rädisor, sallad m.m.
Lilla Gröna- Kreativ Trädgård Lilla Gröna- Kreativ Trädgård 9 km Lilla Gröna – trädgårdsdesign i Varberg Jag vill skapa din drömträdgård som är välpla...
Fårarevets Gård Fårarevets Gård 11 km Fårarevets Gård ligger mellan Morup och Björkäng precis utmed havet. Vi har några gri...
Reviews
Lammsafarin var toppen! Bra sittplatser och lagom med folk i vagnarna, en lagom åktur för att se den otroliga omgivningen och djuren! Bra med info under åkturen om både djuren, naturen, rovdjur och hur tankarna går om att driva denna gård. Bra klapphage för barnen attlid kul att komma nära djuren! Fina butiker med massa kul att kolla på, sånt man inte ser varje dag. Bra caféutbud och Bra sittplatser i så fina omgivningar. Väldigt nöjd med besöket!
Jättemysigt utflyktsmål! Vi parkerade, gick en promenad i Åkulla bokskog med vpra hundar, tittade på de nyfödda lammen, fikade och kikade i gårdsbutikerna.
Vilket ställe! Lammsafari är ett måste för barnfamiljen på semester i Halland boka plats på hemsidan för att inte bli besviken. I cafét köper man fika i Astrid Lindgrenska fikakorgar och sitter i en otroligt gemytlig lund. Finns även butik som säljer lokalproducerad mat samt får-relaterad inredning. Genomgående hög kvalitet på allt.
Ett trevligt ställe att vara på deras julmarknad. De öppnar upp gården med försäljning, häst och vagn åkning, kaffé och att man kan komma in till fåren där de visstas under vinter tid. Bra parkerings möjligheter och fri éntre, ta gärna på er bra skor då bilen ska stå på en åker, ganska kladdigt. Har varit på denna marknad flera gånger då det är mysigt att gå runt där.
Tyvärr åkte vi hela vägen i onödan. Vi kom för att barnen skulle få klappa lamm, men 4 trötta lamm låg utom räckhåll när vi var där. Atmosfären vid Caféet var härlig, för dem som kom för det, och för dem som anser att lammullsprodukter får kosta som en mindre villa i Fagersta var allt säkert toppen. Jag har nu vart där, och skall efter denna recension försöka att inte tänka mer på att detta var spenderad tid jag inte får igen.
Mysiga gårdsbutiker och café. Fint med små picnickorgar som man får sitt fika i från cafét. Snälla får som gärna låter sig bli klappade.
Fin ställplats, tillgång till toalett och vatten. Bra pris Kanske lite ljus just vid ställplatsen hade varit bra.
Vansinnigt trevligt att besöka denna fina farm med trevligt bemötande "personal" allt är mkt barnvänligt och mysigt. Frågar man något om fåren/lammen så tar dem sig tid att förklara med ett leende på läpparna. Fina fika platser och trevlig miljö. Kanon bra med ställplats för oss som kommer med husbil vi kommer garanterat tillbaka för ett 3dje besök inom kort.
Jätte trevlig och mysig plats för fika och även finns det ett litet butik där man kan handla. Väldigt fint.
Jättegoda bullar och kaffe i trädgården. Snälla små lamm att klappa i hagen
Comment on this business

to add Öströö Fårfarm map to your website;