facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ottobock Scandinavia

Ottobock Scandinavia

About

Ottobock är ett ledande varumärke inom den ortopedtekniska marknaden. Vi erbjuder hjälpmedel och tjänster för ett aktivt liv.

Story

Ottobock - Quality for Life

Ottobock är ett ledande varumärke på den ortopedtekniska marknaden. Via vår Nordiska organisation erbjuder vi högkvalitativa, innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som hjälper människor att återställa och förbättra sin rörlighet och självständighet.

Tillsammans med våra dotterbolag Aktiv Ortopedteknik, OT-Center och Respecta tillhandahåller vi proteser, ortoser, rullstolar och ortopediska tjänster till kunder och slutanvändare via fler än 30 egna center över hela Sverige och Finland.

Ottobock Scandinavia Group har över 630 anställda och en årlig omsättning på cirka 110 MEUR. Vårt moderbolag, Ottobock Healthcare, är verksamt på 49 marknader över hela världen har en årlig omsättning på ca 870 MEUR.



"Vi hjälper människor att bibehålla eller återfå sin rörelsefrihet.Human Empowerment."
Address: Barks väg 7, 170 73 Solna
Phone: +46 11 28 06 00
City: Solna
Zip Code: 170 73


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00


related searches: Ottobock products, Ottobock stock, Ottobock Karriere, Ottobock Germany, Ottobock Catalog, Ottobock exoskeleton, Ottobock Germany address, Ottobock Near me
Similar places near
Vardaga Vardaga 2 km Vardaga är en av Sveriges största privata aktörer inom äldreomsorg med över 100 äldre...
Livet och diabetes Livet och diabetes 3 km En inspirationsblogg för den som lever med diabetes – sin egen eller någon annans. ...
Apotek Hjärtat Apotek Hjärtat 4 km Välkommen till ett apotek med hjärta! www.apotekhjartat.se
Obstecare Obstecare 6 km ObsteCare provides innovative solutions to improve quality of care during the deliver...
Doktor Hemma Stockholm Doktor Hemma Stockholm 7 km Bästa webplats sedan länge! Superenkelt att boka!
Reviews
Denna recension blir baserad på en av ottobocks produkter inte hela sortimentet. På hemsidan ser deras mjuka nackkrage "necky" rund och bra ut. Verkligheten är annorlunda, den kommer ner stoppad i en kartong, ihopvikt på mitten, trots diverse olika försök att få den rund så förblir den nästan kvadratisk, extremt obehaglig att ha runt nacken. Jag har fått köpa en ny av en annan tillverkare då jag tillslut innte stod ut av smärta som orsakades av att Ottobocks krage klämde på sidorna av halsen.
Comment on this business

to add Ottobock Scandinavia map to your website;