facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ouk - Bann Restaurang

"GPS adress: Allerumsvägen 11Öppettider i sommar:Ons- Lördag 12-21 stängt mellan 16-17Söndag 12-16 köket stänger 15:30Vi bor litet med få platser så boka gärna för att säkra er en plats Det händer att lokalen är stängd när vi har stora event med foodtrucken, kolla alltid hemsida eller sociala medier för att säkert veta!Foodtruck vardagar ute eller bokade för eventFölj @papapiadafoodtruck för var vi står Piadina serveras,Italiensk streetfoodVälkommen att följa oss och vår resa på sociala medier @papapiada Ciao amici miei"
Address: Merkuriusg. 103 , Ödåkra 260 35, M, SE
Phone: +46 42 21 26 25
City: Ödåkra
Zip Code: 260 35



related searches: Michelin star vegetarian restaurant Edinburgh, Edinburgh vegetarian restaurant, Edinburgh vegan restaurant, David Bann UCL, Hendersons restaurant Edinburgh, Holy Cow Edinburgh, Erpingham House Edinburgh, Paradise Palms edinburgh
Similar places near
Fleninge Gästgifwaregård Fleninge Gästgifwaregård 1 km Julfest med Clemondo. Allt fungerade helt smärtfritt. Gemytligt och mysigt. Rekommend...
Restaurang Blå Tuppen Restaurang Blå Tuppen 1 km Hade beställt ryggbiff med pommes, men fick istället plankstek med ryggbiff. Köttet v...
Pizzeria Venezia Pizzeria Venezia 1 km Jätte trevligt bemötande och så himla god mat dom gör !!!! Och jätte fint och mysigt...
Tjollen Tjollen 1 km
Reviews
Vem hade annat att bakom en padelhall att den här pärlan skulle finnas? Ute på tur drog vi en googling och hittade den här fantastiska restaurangen med super fin lokal och magisk inredning. Vi hittade ägarinnan som glatt guidade oss till en perfekt måltid. Då jag och min vän gärna delar på mat fick vi med oss tre rätter därifrån, som alla var toppen. Jag som inte enns älskar Parma skinka tyckte att den var suveränt god i deras bästsäljare som var utmärkt på menyn så att man inte enns behöver fundera på vilken deras bästa rätt är det enda dåliga om man måste nämna något var att det var dåligt skyltat, den här pärlan ska du inte missa ! Tillgänglighet för rullstol: Ramper och toaletter.
Vi sällskap på 4 kom in och blev mötta med öppna armar, direkt vid dörren. Stället är inte jättestort men storleken gör det bara mer mysigt. Vi beställde mat och dricka och alla uppskattade att drickan kom direkt efter beställningen, tillsammans med en skål med vad som verkade vara friterat bröd. Smakade bättre än chips. Maten kom precis i tid. Pizza pinza och pasta scoglio. Pizzorna fick betyget ”bästa jag någonsin ätit” av de som beställde dem. Pastan fick samma betyg av mig. En klokt och mysigt inredd resturang med bra musik och personal som har det där lilla extra. Med mat som är precis som den ska vara - fantastiskt god. En given destination varje gång vi passerar Helsingborg.
Papa Piada har godaste maten som smakar som bästa minnen från Italien. Fantastisk personal och så härlig stämning att man inte vill gå hem! Absolut värt ett besök!
Utomordentligt god italiensk restaurang mat. Mycket att trevliga personal.Mat: 5/5
En av dem absolut mysigaste restaurangerna i HBG. Kärlek direkt från kök till tallrik. All cred till Miche och gänget i köket. Genuint trevlig och tillmötesgående service. Absolut i klass med Nonna i GBG.
Mycket trevlig personal och ett fantastiskt mottagande och engagemang. Kommer gärna tillbaka. Barnvänlighet: Mycket fint mottagande av småbarn.
Fantastisk mat och service Omtänksam personal som gav sig tid att kela med vår coccopoo, som vi fick ta med oss in. En toppen restaurang helt enkelt
Trots att stället var halvfullt så var vårt sällskap på 6 personer rätt bortglömda av den någorlunda ointresserade servisen. Maten var både hit och miss där skaldjurspastan var bäst och den vegetariska pastan sämst av pasta rätterna. Carpaccio förrätten fick väldigt bra betyg medan den smaklösa scampin fick bottenbetyg av de icke pasta relaterade rätterna som vi beställde. Samtliga pastarätter och bröd var alla steget innan al dente, dvs underkokta/döbakade. När huvudrätten kom så fick flera av oss be om bestick då de tidigare dukats av med förrätten. "Oj, behöver ni? Det visste jag inte" fick man svaret... Till pastan erbjuds gaffel och kniv istället för sked... Tiramisun smakade bara grädde. Inte en ton av kaffe,ägg eller mascarpone fanns att hitta. Totalt bortkastat. Italienaren i mig sakta men säkert dog mer och mer inombords under kvällens gång. Att beställa mer dricka spontant gick inte då det inte gick att få kontakt med servisen annat än när de dukade av. Dock skiljde det sig enormt mellan de två som jobbade där man tydligt såg engagemanget hos den ena samt den totala likgiltigheten hos den andra tråkigt nog. Tråkigt när kontrasten blir så tydlig. Stämningen är mysig där inne helt klart! Mysig lokal och inredning. Drinkarna är goda dom också! Det som var synd var att maten och servisen verkligen drog ner upplevelsen enormt. Parkering: Plenty of parking Specialkost: Gluten, lactose and vegetarian options are all available.
Underbart god mat. En del utanför min box. Jag inkluderar det gärna. Troligen vinner vitlöksbrödet över jourpizzan i Höganäs, en hård kamp. Här bjuds det på en bred smakupplevelse. Vegetariska alternativ: Mitt i menyn, inte bara vid sidan om. Parkering: Ingen begränsning.
Italiensk meny med många godsaker! Valde en Italiensk lager att dricka till min mat! Skulle nog hellre valt ett glas vin... Men jag ska absolut äta där igen! Väl värt ett besök! Plocktallrik med godsaker på bilden.
Comment on this business

to add Ouk - Bann Restaurang map to your website;