facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Out of India

Out of India
"Indian Street Food & Co creates a modern Indian cuisine inspired by food vendors in the streets of India.By blending tradition with modern tastes and sustainable ideals our mission is to raise the Indian dining experience wherever we go."
Address: Oxenstiernas Alle 15, Stockholm
Phone: 0703767582
City: Stockholm



related searches: Indische Kleidung Frauen, Indische Kleidung Männer, Indian Kleid, India cambrils, Indian clothes in Berlin, Indian Kleider, Indian Wear in Germany, Sari
Similar places near
Mosquito Mosquito 2 km Thomas Gylling är Mosquito. Gilla sidan så får du bästa musiken, klubbarna och klippe...
IZAiD IZAiD 5 km DJ / Producer from Stockholm, Sweden.
Michelle Michelle 6 km I'm a 16 year old producer/DJ from Sweden.
AROM AROM 7 km Alltid lika trevligt att lasta på Aroma. Trevligt folk
Xtas Xtas 7 km Your friendly neighbourhood dj
DjKayo Stockholm DjKayo Stockholm 7 km La página Oficial para compartir Musica - RMXS. Producidas por Dj. Kayo, Videos y ...
DJ Mr Mogambo DJ Mr Mogambo 8 km DJ, Entertainer, Events Manager, Afrobeat, Caribbean, Hip Hop RnB Old new school, Sou...
Henky Henky 8 km Jag har varit idag 26.03 på butik och är nöjd .Det var trevlig personal,Nikol heter s...
DATE DATE 11 km DATE
Ronny KwiZt Ronny KwiZt 12 km Booking: [email protected] WWW.RONNYKWIZT.COM
Sono Unica Sono Unica 13 km Sono Unica - podcast - events www.sonounica.se [email protected]
Robin Tayger Robin Tayger 13 km Supported by Martin Garrix, Don Diablo, Bakermat & Spinnin’ Records. Deep House produ...
Dgeral Dgeral 13 km DJ PRODUCER
The Voice Recordings The Voice Recordings 20 km Releasing Quality Dj Mixes Non-Stop! - Visit the Hearthis Website: https://hearthis.a...
Marble Marble 37 km
Avici RIP Tim Berling Avici RIP Tim Berling 224 km Artist
Reviews
Jag åt på denna restaurang till middag för några månader sedan. Då var det 5/5 Dessvärre åt vi deras lunch förra veckan med stor besvikelse. Naan Brödet var inte alls gräddat, maten var väldigt små portioner och kaffe ingick ej i maten. Trots lunchmeny. Om kedjan ska behålla sitt goda rykte så måste de steppa upp ordentligt framöver.
Ringde och reserverade 17 platser för lunch på tisdagen söndag när jag ringde Det funkade och jag skulle återkomma med förbeställning av mat. Kom dit på måndagen och skulle beställa maten, då fick jag höra att det inte går att förbeställa platser?Tjänst: 1/5
Spännande ny Indisk restaurang med lite annan touch. Nya namn på gamla rätter. Gott och med stora möjligheter att byta t.ex ris mot grönsaker etc. Härlig personal och bra läge.
En av de bästa indiska rätterna jag har ätit om inte lite dyrt. Jag tog Lucknowi nalli gosht - lamm curry med olika kryddor och tomatsås...Helt otroligt gott. Köttet var tender och portionen var tillräcklig för att göra mig mätt och nöjd. Skulle verkligen rekommendera. Mysig restaurang med trevlig personal.
Fantastiskt indisk mat med väldigt intressanta smaker! Rekommenderar starkt denna resturang om man är förtjust i indisk mat.
Maten var ganska väldigt god och vackert upplagd även om den inte riktigt stack ut från mängden när det kommer till indiskt i Sthlm. Stora portioner vilket är ett stort plus.
Den bästa restaurangen jag ätit på, den enda restaurangen jag har och kommer att ge 5stjärnor. Maten är helt fantastisk OCH prisvärd!
Första gången vi åt Indisk mat! Och dra mig baklänges vad gott det var! Frugan åt långkokt lamm och jag en tandori kyckling. Trevligt serverat i varsin stekpanna. Och väl tilltagna portioner. Jag fick nästan paltkoma då jag inte kunde sluta äta trots att jag var proppmätt Vi tog även ett nanobröd var. Lika gott det men hade räckt med ett bröd för två.
Förrätterna såg så färgglada och goda ut, och jag kan säga att dom var mycket goa. Varmrätten smakade sådär bra om jag ska jämför det med priset. För efterrätt så blev det inget. Jämför man priset och portionerna för 1 pers då skulle jag säga att det är lagom, 1 rätt kan även delas med den andra sällskapet. Servicen var inte 5-stjärnig, ibland kändes det att man var bortglömt/ignorerad när det var tydligt att tallrikarna var tomma och det var dags att beställa annat. Det var svårt att påkalla uppmärksamheten också. Lokalen var fin och nära busstationen till Odenplan.
Den bästa indiska maten jag någonsin smakat! Ni måste testa!!: Vegetariska alternativ: Super vegetarisk mat.
Comment on this business

to add Out of India map to your website;