facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Outsport

"Cykelbutik och verkstad sedan 1985. Vi lagar och servar de flesta cyklar, elcyklar samt elscootrar. Behöver du en ny cykel har vi över 100 cyklar i butik och på lager för snabb leverans. Vi arbetar nära ihop med bland annat Pilen, Skeppshult, Nishiki och LaPierre."
Address: Råsundavägen 115 , Solna 169 50, AB, SE
Phone: +46 8 27 08 50
City: Solna
Zip Code: 169 50


Opening Hours

Monday: 10:00-18:00
Tuesday: 10:00-18:00
Wednesday: 10:00-18:00
Thursday: 10:00-18:00
Friday: 10:00-18:00
Saturday: 10:00-14:00


related searches: Outsport solna review, Cykelservice Solna, Cykel Solna, Cyklig, Laga punktering elscooter Stockholm, Jarla Cykel
Reviews
Vill du få tillbaka en trasig cykel och inte få svar från deras kundservice har du kommit helt rätt.
Beställde helservice genom Fixibike och valde Cyklig då jag tidigare använt dem och bott i närheten. Bra pris och servicen tog ett par timmar, mellan upphämtning & avlämning av Fixibikes chaufförer gick det mindre än 48 timmar! I helservicen lagade de en punktering, oljade och fixade kedjan, och annan kontroll. Cykeln är 30+ år gammal och hade inte varit använd på 10+ år, men i fint och fungerande skick nu. Tack!
Fantastisk cykelverkstad! Fixade kedja, bromsar, drev och nytt stöd för bara en lax. Jamal var mycket tillmötesgående och cykeln är bättre än den var som ny. Kommer inte välja en annan verkstad!
Jonas är bäst. Har två ggr tvingats lämna in cykel till Gärdets cykelverkstad och varje gång har Jonas och hans kollegor fått lov att rätta till felaktig utförda jobb. De har förutom bra service ett fint utbud av cyklar och tillbehör. Rekommenderas varmt.
Wow! Kunnig, proffsig och snabb service! Värt en omväg.
Wow! Hade en riktigt bra upplevelse hos Outsport. Hade bråttom till ett möte och fått punktering på cykeln precis i närheten av butiken, så jag skyndade mig in. Möts av ett stort leende trots att jag ser att det är hur mycket som helst att göra i butiken. Frågade hur lång tid som krävs för att byta däck varpå killen i kassan svarar "en kvart kanske". Utan att överdriva rullade han ut cykeln ur butiken under 4 minuter senare och jag hann till mitt möte. Jag är så jäkla tacksam för det bemötandet att jag vill dela detta. Detta är vad jag kallar Riktigt Bra Service! Kommer absolut handla mina cykelprylar därifrån framöver.
Service långt utöver det förväntade
Räddaren på vägen hem från jobbet när styret på cykeln bestämde sig för att spinna runt. Snabb och tillmötesgående
Jonas servade min ovanliga elcykel Super73 som ingen annan verkstad vågade meka med. Som alltid fick Jonas ordning på grejerna snabbt och prisvärt, mycket bra!
Fantastisk service, bra bemötande och väldigt professionellt! Jag har lämnat in mina cyklar för service hos Outsport i Solna flera gånger och fick ALLTID suverän service och snabb hjälp direkt till väldigt bra priser. De har lyckats lösa problem på mina cyklar som många andra verkstäder där jag bor inte lyckats med. Jonas ägaren till butiken och verkstaden är service-minded och trevlig! Kommer alltid att använda mig av Outsport Cykelverkstad! Jag rekommenderar dem starkt! Hälsningar, /Lincoln Sollentunabor som servar sina cyklar hos Outsport som ligger i Solna för att de förtjänar det!
Comment on this business

to add Outsport map to your website;