facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Oxgården

Oxgården

About

Välkomna till oxgården i astrid lindgrens vimmerby. Vi ligger 10 minuter ifrån Astrid Lindgrens värld, 5 minuter ifrån näs och 15 minuter ifrån centrum.

Address: Bullerbygatan 2, 598 34 Vimmerby
Phone: 049218870
City: Vimmerby
Zip Code: 598 34


Similar places near
Smålandsbyn (F.d Pippis) Smålandsbyn (F.d Pippis) 2 km Helt underbart ställe för både föräldrar och barn. Så himla mysigt. Stor yta för barn...
Vimmerby Camping Vimmerby Camping 3 km Lika mysigt sommar som vinter.
Salong Lady&Caluffsen och Sjunnhulte Gård Salong Lady&Caluffsen och Sjunnhulte Gård 5 km Stängt sedan fem år!
Snokebo Gård Snokebo Gård 6 km Översatt av Google Vi har verkligen haft vistelsen! Otroligt trevliga värdar, ett vac...
Rostorps gård i Vimmerby Rostorps gård i Vimmerby 10 km Väldigt besvikna då vi hade bokat rostorpsgård i ett dygn, efter några veckor ringer ...
Vakantie Huis Zweden Vakantie Huis Zweden 18 km Vakantie huis zweden, vakantie huisje en activiteiten in zweden, omgeving vimmerby
Reviews
Mysigt ställe. Sköna sängar.
Stod på ställplats med husbil nära Astrid Lindgrens Värld. Bra dusch och toa. Rent å snyggt.
Trevlig personal, trevliga lägenheter, ac var plus. Tyvärr fick vi inte de rum vi bokat och det fanns ingen wifi mottagning i det vi fick, men för detta fick vi kompensation. Over all nöjd.
Helt ok stuga men 3st singelbäddar och 1 våningssäng. Men också en utegård med servering vilket var toppen. Lite öl, vin och mat på menyn som man kan käka på gården eller i stugan.
Så fint och mysigt! Toppen service!
Stugorna var väldigt fina. Mysig innergård där barnen kunde springa fritt. Trevlig personal i receptionen. Men ställplatser vi stod på var katastrof, bakom en bensinstation på asfalt och absolut inte 4 meter mellan husbilarna.
Trevligt boende, fin stuga och roligt för barnen med liten lekplats. Trevlig personal.
Mysigt ställe med trevlig innergård och en liten restaurang på plats. Ok rum som är ganska små men fungerar för en natt eller två.
Comment on this business

to add Oxgården map to your website;