facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for På Kabusa

På Kabusa

About

"På Kabusa" - ute på vackra Österlen, är framförallt ett konstgalleri men som man även kan hyra för t.ex event, konferens eller varför inte bröllopsfesten! Skräddarsy själv eller låt oss lösa era behov. Stort eller litet...ni bestämmer!



"”GÅ INTE MISTE OM EN UNIK UPPLEVELSE!” Om du söker efter något utöver det vanliga är chansen stor att du finner det här - på Kabusa Art Gallery! Beläget på vackra Österlen - ett stenkast ifrån milslånga stränder och vidunderlig natur. I en f.d. stärkelsefabrik med anor från 1800-talet kan du inspireras av både nationell och internationell konst. Upplevelsefaktorn är slående och verk av modern och nutida karaktär skapar ofta ett stort ha-begär hos den engagerade och nyfikne besökaren. Allt samlat i tre etage och över 800 kvm utställningsyta.Varmt välkomna!Britta & Gregor"
Address: ÖSTERLEDEN 1068, 271 73 Köpingebro, Suède
Phone: +46709212102
City: Köpingebro
Zip Code: 271 73


Opening Hours

Monday: 11:00 - 17:00
Tuesday: 11:00 - 17:00
Wednesday: 11:00 - 17:00
Thursday: 11:00 - 17:00
Friday: 11:00 - 17:00
Saturday: 11:00 - 17:00
Sunday: 11:00 - 17:00


related searches: Kabusa Konsthall, Vad betyder Kabusa, Kabusa Art Gallery, Vinbaren Kabusa, kabusa, ystad, Kabusa Österlen, Kabusa Design Factory, Kabusa Hammenhög
Reviews
Körde förbi under konstrundan 2023 och vi bestämde oss för att stanna. Vilket bra val! Ett riktigt fint och trevligt galleri som hade en fantastisk utställning. Hit kommer vi åka fler gånger!
Fantastisk utställningslokal med måleri och skulpturer i toppklass, där du blir varmt välkomnad av mycket trevlig personal! Rekommenderas starkt!
Ett måste för den konstintresserade! I en fantastisk byggnad utanför Ystad har man lyckats starta och bygga upp ett smakfullt galleri i världsklass. Kvalitets konst är ledordet.
Kul upplevelse om du gillar konst. Flera konstnärer inom väldigt olika inriktning men med mycket hög kvalitet.
Stort urval av konst att se. Enbart för dyra tilltugg att äta utanför.
Fantastisk konst utställning helt i min smak.
Mycket trevlig plats med fin konst.
Fantastisk vinbar och underbar konst. Ett måste att besöka!
Synnerligen trevlig och välrenoverad fastighet. Bra ljus, mycket intressant utställning med flera olika konstnärer och dessutom en vinbar .
Häftigt hus, många olika konstverk. Bra med parkeringsplatser utanför.
Comment on this business

to add På Kabusa map to your website;