facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Påpall

Påpall

About

Sveriges största kruk- och trädgårdsmarknad med det senaste inom dekoration och heminredning till en bråkdel av vad det kostar i fina butiken.

Story

Clarius årliga lagerförsäljning heter nu PåPall!
Som alltid bjuder vi på 1000-tals ute- och innekrukor,
lyktor och dekoration i alla storlekar,
former och material till rena fantasipriser.

Vi har öppet 3 månader på våren med start i mitten av Mars och stängning i mitten av Juni. Under hösten har vi öppet från Slutet av September till mitten av December fast detta året (2017) har vi ett uppehåll och har alltså INTE öppet under hösten/vintern.

På våren riktar vi in oss på stora krukor som vanligtvis är svåra att få tag på som privatperson och som dessutom kostar hälften så mycket som i andra butiker.

På hösten fyller vi främst butiken med lyktor, heminredning, tomtar och annat som hör julen till. Även under hösten är vi givetvis billigare än andra butiker, det kan vi lova.

Anledningen till att vi kan vara billigare än andra butiker är att vi importerar allting själva. Vi kapar alltså konsumentledet genom att inte ha någon grossist utan direkt gå på källan, alltså fabriken. Därav det fantastiska priserna.

Från Boråshållet; sväng av vid Biltema, tag vänster över bron. Tag sedan första gatan till vänster och kör 700m, till Silventhuset, efter 8848.

Från Götebörgshållet; sväng av vid Viaredsmotet, tag första höger, sedan första vänster och kör 700m, till Silventhuset, efter 8848.



"Välkommen till vår 400kvm inredningsbutik placerad 5 minuter utanför Borås centrum! Här hittar du vackra inredningsdetaljer, krukor & massa kul till trädgård, alltid till samma bra priser du vanligtvis bara hittar på nätet! Öppettider:STÄNGT FÖR SÄSONGEN OCH ÖPPNAR ÅTER MARS 2023!Röda dagar som infaller Tor-Sön har vi öppet 10-16!"
Address: Vevgatan 15, 50464 Borås
Phone: 0705105700
City: Borås
Zip Code: 50464


Similar places near
أوغاريت - Ugarit أوغاريت - Ugarit 6 km Livs medel - Grönsaker - Drickor - Godis - Kött
Dollarstore Dollarstore 8 km Den här är bra, dom har allt möjligt!!! Jag och jonas var där vi köpte juldekoratione...
Reviews
Mycket fina saker men ganska dyrt
En del tomtar och lite annan julpynt.. Inget extraordinärt, massproduktion som finns i mångas hem nuförtiden som tvålpumpar, kuddfodral och dylikt. Men absolut om man ändå har vägarna förbi och behöver inhandla en liten present inför kommande glöggbjudning så hittas säkert något..
Jag tycker att det var trevligare att handla På pall tidigare. Idag hittar jag inte lika mycket som intresserar mig, tyvärr!
Inredning för alla smaker..roliga och lite annorlunda saker. Bra priser jämfört med liknade butiker.
Bra produkter och bra bemötande
Vet inte vad som hände, skulle varit en 4 från början, trevlig och mysig affär
Mycket smått o gott. Lätt att hitta något man vill ha.
För lite sortiment om man jämnför med förra stället
Trevligt ställe, bra utbud på inredning.
Har väl alltid något.
Comment on this business

Directions to Påpall with public transportation


Segloravägen 10 160 meters
120
20
Företagsgatan 64 240 meters
120
20

to add Påpall map to your website;