facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for På Piren Råå

About

Mat, glass , öl&vin med utsikt över sundet! Obs, Vi tar inga bordsbokningar.



"[email protected]"
Address: Piren hamnplan, 25270 Råå, Skåne Län, Sweden
City: Råå
Zip Code: 25270


Reviews
Maten serverades i denna vackra omgivning av trevlig personal. Mycket god . Matjessills macka med ägg och potatis, lök .
Fantastisk god mat och trevlig personal på vårat andra besök till denna restaurang. Vi kommer åter
En något undangömd skatt på piren bland skeppen! Lite lunch deluxe om du finner den!
Sämre mat får man leta efter. Rena skämtet gällande deras kyclingsallad. Hel romansallad med strimlad ost på och två sletna kycklingbitar som låg gömda där under.
Lounge vid pirkanten i skön inramning med sommarens alla intryck. Här fick vi en härlig sallad med tunnskurna skivor av kalvrygg med en smakfull parmesansås. Enkel orutinerad och lätt oengagerad service samt brist på alkoholfria drycker gör att ni tappar sista stjärnan.
Mycket bra, god mat och gott Italienskt vin. En riktig smakupplevelse, trevlig personal och allt detta till ett bra humant pris. Dessutom hade vi tur med vädret och kunde sitta ute och höra på vågorna kluckande mot bryggan.
Mysigt ställe med jättetrevlig personal och suverän mat till helt ok pris!
Världens godaste Matjesillsmacka. Jag var tvungen att beställa in en till.. Får inte missas.
Hade en fin middag här med en gammal vän vid bordet längst ut mot havet. Tog oss tid och hade ro att gå på djupet i samtalet, även om vi såklart också sköjade ibland eller bara var lite trevande emellanåt, vad jag minns. Kändes fint att få den här stunden ihop, fint att få fördjupa relationen med en person jag tycker väldigt mycket om men sällan har chans att prata med på det här sättet. En vet aldrig när en sådan chans kommer igen, allt kan alltid hända. Riktigt bra vindskydd så vi kunde sitta ute trots ordentlig vind och få en naturupplevelse i havsvindarna. Min kompis berättade att de hade serverat rejäla wraps förut, så det beställde vi, men de var ganska små så vi fick nog äta igen när vi kom hem. Tog ett par glas goa öl och lite vin också, tror jag drack nån lokal öl, det var ju lite extra kul. Åt lite olika förrätter oxå som snacks, riktigt trevligt. Oxå trevligt med lokal personal som sommarjobbar.
Mysig restaurang med fantastisk utsikt/placering ute på piren. Liten meny men allt väldigt gott, alla i sällskapet var mycket nöjda!
Comment on this business

to add På Piren Råå map to your website;