facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Påryds Lantcafé

Påryds Lantcafé
Address: Pårydsgatan 41 , Påryd 388 50, H, SE
Phone: +46 480 276 41
City: Påryd
Zip Code: 388 50



related searches: Påryds Lantcafé meny, Påryds Lantcafé catering, Påryds Lantcafé öppettider, Påryds Lantcafé Facebook, Avstånd Kalmar Stufvenäs, Lunch Söderåkra, Påryd bed and Breakfast, Vissefjärda Café
Reviews
Väldigt bra och prisvärd mat. Speciell och familjär miljö. Vällagad mat från grunden!Mat: 5/5
Vi visste inte vad som väntade oss på vår roadtripp. Men om du letar efter en god lunch och eller fika och befinner dig i trakten så stannar du här. Vad sägs om en högrevshamburgare eller något vegetariskt alternativ? Sitta inne eller i trädgården. Vi hade med oss hunden och hittade en fin plats i skuggan under ett träd. Stället verkar välbesökt då det var en hel del folk när vi var där. Maten kom snabbt och personalen är trevliga! Välskött och gemytligt.
Mysigt litet café och restaurang mitt i Påryd. Härlig helgmeny som serveras snyggt upplagda och i rejäla portioner. Det finns även en barnmeny där kycklingen uppskattades mycket av kräsna barn. Trevlig personal som fick oss att känna oss välkomna. Ljust och fint inrett med små hemtrevliga detaljer. Fikamenyn såg lockande ut men den får vi prova nästa gång, för vi kommer tillbaka!
Vilket ställe! God mat, trevlig personal och trevlig miljö. Jag, min sambo och vår dotter var där den 4/2. -10 grader ute men inne var det varmt och skönt med värme från kaminen. Full pott!
Mycket trevligt och gott.
Mysig restaurang med trevlig personal. Tyvärr var maten inte lika god som vi hade hoppats, trots att den såg underbart fin ut.
God mat, trevlig personal och trevliga lokaler. Väl värt ett stopp när man har vägarna förbi.Mat: 5/5
Mysigt och väldigt trevligt ställe! Personalen är så trevliga och likaså maten.
Mysigt och trevligt lantcafé med riktigt bra mat. Vi beställde högrevsburgare och fick bland de bästa burgarupplevelserna vi någonsin haft! Otroligt smakrika burgare och goda tillbehör.
Fint bemötande, vällagad mat och härliga smaker.
Comment on this business

to add Påryds Lantcafé map to your website;