facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for På Stadsteatern

Address: Medborgarplatsen 3, Falköping
City: Falköping


Similar places near
Medborgarhuset Medborgarhuset 0 meter Fint fräscht bad, gymmet saknar en del fria vikter som ersätts med maskiner.
Teaterbaren Teaterbaren 30 meter Är på hotellet på konferens och äter på teaterbaren där vi får vår mat. Maten är bra....
Reviews
Föreställningen var jättebra, men arrangemanget runt var stökigt. Ingen kollade biljetter för inträde eller visade till rätt lokal. Garderoben i källaren var uthyrd till annat sällskap efteråt, så efter föreställningen fick jag tvinga mig in för att hämta våra saker. Det var trångt att komma ut eftersom försäljning och skådespelarträff var på samma ställe. Annars fina lokaler och enkelt ta sig till från järnvägsstationen.
Tittade på Jon Henrik Fjällgren m band. Otroligt bra. Miljön var okej, sittplatser o rader lätt att hitta.
Tittade på Art Dance terminsavslutning som var grymt bra.
Konserten vi såg på Falköping Stadsteater var fantastisk. En fin upplevelse och en fin plats.
Helt okej lokal att sitta i ca 1 timma. Stolarna blir i hårdaste laget om man måste sitta längre. Högt i tak, bra ljud och ljus på scenen. Scenen ligger i direkt anslutning till hotellets bar vilket är uppskattat om man önskar ett glas vin eller öl innan föreställningen drar igång. Möjlighet att hänga av sig ytterkläderna finns i källaren för 20:- dock var personalen i garderoben, vid mitt besök, jättelångsamma vid utlämning av kläder. Toaletten på bottenvåningen hade en standard som inte uppdaterats sedan 60-talet.
Duktiga elever från estetiska programmet framförde vårkonsert med bravur!! Så duktiga! Många man kommer att få sevi framtida musikaler etc!
Trevlig miljö och bemötande!
Cansergala, arrangörerna gjorde vad dom kunde men allmänt tråkiga lokaler och attityd från uthyrarna, dom hade bett om vita dukar till vip-borden men det fick dom ta med själva, under själva tillställningen med prisutdelning hade det ju passat med ett glas bubbel men det va förbjudet!!!
Kanske är detta Falköpings hjärta. En av mina favvoteatrar både i publiken och bakom scenen. Dessutom är teaterbaren sjukt mysig för ett glas vin eller en tallrik mat.
Toppenbra föreställning med proffsiga musiker och artister från Falköping i härliga lokaler och i all enkelhet. Fortsätt gärna i samma anda. Jag är nöjd. Vad kan man mer begära.
Comment on this business

to add På Stadsteatern map to your website;