facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Padel of Sweden Staffanstorp

Padel of Sweden Staffanstorp

About

Padel of Sweden erbjuder en härlig Padel atmosfär med 4 banor och högt i tak.En trivsam lounge och en Padel shop med bra utbud.
Träningskurser, SPL mkt mer



"Här finns 4 dubbelbanor med WPT- mattor och 10 meter i takhöjd.Utöver det erbjuder vi uppvärmningsmaskiner intill banorna, omklädningsrum med duschar, en härlig lounge samt en välsorterad padelshop."
Address: Barkvägen 32, 245 92 Staffanstorp
Phone: 0709944506
City: Staffanstorp
Zip Code: 245 92



related searches:
Similar places near
Staffanstorp Raceway Staffanstorp Raceway 1 km Bra racing med radiostyrda bilar!
Staffansvallen Staffansvallen 2 km Fruktansvärt varmt att spela på svarta gummibitar i solen. Några lögnaktiga plaststrå...
Reviews
På Padel of Sweden händer det spännande saker...ibland av världsintresse Tack till Pierre Skoog, Torbjörn Svensson - tillika högst ärad medlem av TEAM BULLPADEL SVERIGE - och personal som med kort varsel gjorde "detta" möjligt. Fortsättning följer...
Bra banor, fint underlag. Lite besvärliga lampor vid högre bollar. Litet omklädningsrum. Hjälpsam och trevlig personal. Enkelt att parkera. Bra ljudnivå med bara två banor per "rum"
Fin hall. Bra takhöjd. Glöm ej p-skiva!
Ljust och fräsht. Lätt att hitta med numrerade banor. Stundtals dålig luft. Minus för appkrav för att handla i automat och hyra racket.
Kul att testa, fin anläggning!
Första gången jag spelade! Kanske testar igen. Rent och snyggt ställe.
Min favoritpadelbana i Skåne. Bra takhöjd och välskötta banor.bra belysning och få banor som gör att det blir inte så hög ljudnivå .
Grymma banor, bra takhöjd, grymt trevlig personal! Litet minus för att man inte kan spela utanför banan på någon av banorna.
Modern,ny padelhall,Padel of Sweden är namnet,med mycket bra banor och trevliga lokaliteter. Servering fika. Bra gratis parkering. Ligger i industriområde,där bl.a. Willys dagligvaruhandel är beläget.
Bra Padelcenter med två planer per rum. Bra ljudnivå. Finns rack att hyra i maskin.
Comment on this business

to add Padel of Sweden Staffanstorp map to your website;