facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Paintball Halmstad

Paintball Halmstad

About

Hos oss behöver man inte bli träffad, men ändå träffa andra.
Spela som back och täck medspelare från dom bakre regionerna.
Mittlinjer man inte gå över.

Story

http://www.provapaintball.nu/

Uthyrning Paintball Halmstad

Address: Sennan, Halmstad
City: Halmstad


Reviews
Avsides beläget liten bit utanför Halmstad, men trevlig bana. Vi fick bra bemötande och utrustning i toppskick. Kan absolut rekomenderas!
Bättre än så blir det inte. Rolig upplevelse. Trevlig personal.
Standard hyrutrustning och trevlig personal. Lite tråkigt att det bara fanns en bana igång. Viktigt att veta att det inte finns dusch eller omklädnimg på plats om det är varmt ute.
Trevlig personal och bra kvalité på utrustningen som man kan hyra. Mannen som höll i det var professionell och saklig. Dock så bör dom uppdatera deras hemsida som var lite daterad. Var där under en svensexa och skulle rekommendera det!
Jag har varit på många små paintballbanor runt om i Sverige, detta var i särklass den sämsta arrangören jag har besökt. Jag rekommenderar absolut ingen att besöka detta ställe. Vi var ett sällskap á 8 pers för att hålla svensexa till min bror. Vi fick i princip varsin bössa några skott som hade legat ute och dragit till sig fukt vilket ”jammade” våra vapen stup i kvarten, äckliga fuktiga dräkter och totalt igenrepade masker. Vi hade en snabb instruktion om deras regler det ska tilläggas att dessa inte följdes, folk sköt hej vilt i tid och otid hur som helst och en liten genomgång av en av deras banor. Sen var det i princip fri lek för vårat gäng. Ingen uppstyrning, ledning eller domare. Jag vet inte om ni har varit med om det innan, men hela stämningen och upplevelsen dör av. Vi kom ditt för att betala för en bra upplevelse, vi fick inget för pengarna. 599kr/person gick kalaset på. Totalt bortkastade pengar. Om ni söker efter en god paintball upplevelse rekommendera jag panitballbanan i Löddeköpinge, en upplevelse i världsklass.
Parkeringen är näst intill obefintlig så tänk på att samåka i så få bilar som möjligt. Personalen är jättetrevlig. Det var bra för en nybörjare som mig att lagen hade var sin planhalva så att man slapp bli peppad i ryggen det första man gjorde.
Bra banor, trevlig personal! Kan varmt rekommendera detta ställe!
Helt ok. Ni har roligast om ni spelar lilla banan och inte har druckit innan.
Välorganiserat. Väldigt snabba mailsvar i samband med bokning. Helt klart en prisvärd upplevelse!
Helt underbart, tur med vädret också.
Comment on this business

to add Paintball Halmstad map to your website;