facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Paintballbanan

Paintballbanan

About

Paintballbanan arrangerar paintball för både privatpersoner och företag på Sveriges första, största och bästa paintballanläggning.

Story

Paintballbanan arrangerar paintball för både privatpersoner och företag på Sveriges första, största och bästa paintballanläggning.

Vi lägger stor tonvikt på kvalitet och service och att ni ska känna er välkomna, glada och nöjda. Vi arrangerar allt ifrån kick-off, möhippa, svensexa till 50-årsfesten m.m. Har ni andra önskemål så kontakta oss, ingenting är omöjligt!



"När många tänker på Paintball, är bilden de får, svensexa och kycklingdräkter. Det är långt ifrån så det ser ut idag, eftersom största delen av våra kunder är företag.Företagen är många som har insett att Paintball är en fantastiskt rolig aktivitet som främjar samarbete, gemenskap, motion och skapar starkare sammanhållning inom företaget.Ett företagsevent hos oss, varar inte bara i några timmar. Snacket i fikarummet om Bosses bravader när han tog flaggan eller Kalles vurpa, varar för evigt.Lämna över planeringen för ert företagsevent, kickoff eller kundaktivitet åt oss, så skall vi se till att ni får en oförglömlig dag.Alla företag är välkomna, stora som små."
Address: Paintballvägen 1, 24652 Löddeköpinge
Phone: 046-772354
City: Löddeköpinge
Zip Code: 24652



related searches: Paintballbanan löddeköpinge reviews
Comment on this business

to add Paintballbanan map to your website;