facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Paintballfabriken

Paintballfabriken

About

För Bokning & Frågor Besök: www.paintballfabriken.se Eller Ring: 0766-585 000

Story

Välkommen till Paintballfabriken!

Vi erbjuder er den bästa paintballupplevelse i Göteborg. Ring 0766-585 000 och boka.

Hos oss spelar du på en ständigt växande utomhusanläggning som för tillfället har nio exklusiva banor. Du har även möjlighet att hyra paintballutrustning för att spela på egen mark.

Vår säsong sträcker sig från 1 april till 6 november. Vi har öppet för bokningar alla dagar i veckan från kl 9.00 till solnedgång. Bokningar i god tid är givetvis att föredra, men spontanbokningar är också välkomna.

Vi rekommenderar grupper på minst 8 personer, ju fler ni är desto roligare! Vi har möjlighet att ta emot grupper upp mot 200 personer. Vi på Paintballfabriken har stor erfarenhet och massor av idéer på hur vi gör det absolut bästa utav er dag.

Hjärtligt välkomna till oss!



"Paintball i Göteborg med 12 unika banor!"
Address: Lyckekärrsvägen 51, BILLDAL, 427 40 Billdal
Phone: 0766- 585 000
City: Billdal
Zip Code: 427 40


Opening Hours

Monday: 09:00 - 22:00
Tuesday: 09:00 - 22:00
Wednesday: 09:00 - 22:00
Thursday: 09:00 - 22:00
Friday: 09:00 - 22:00
Saturday: 09:00 - 22:00
Sunday: 09:00 - 22:00

Reviews
Jag blev bjuden att följa med att spela Paintball. Tyvärr av hälsoproblem tänkte jag att jag orkar inte spela och att jag skulle vara i vägen. Men blev övertalad och jag måste säga att det var riktigt kul. Jag spelade Paintball för många år sedan och hade glömt hur roligt är det. Här finns det olika banor och olika sätt att tävla mot varandra. Det jag vill verkligen lyfta fram är de duktiga ungdomar som sköter detta från början till slut. Det är viktigt med säkerheten och det var man noga och att man följer regler. Kul var det och hatten av för personalen. Rekommenderas
Va här på svensexa. Va ett gäng på 6 st som spelade. Blev väldigt bra omhändertagna. Spelade på 4 av 14 banor. Bra upplägg. Bra logistik vid utlämning jag inlämning av utrustning. Väldigt fin anläggning som helhet!
De var väldigt roligt hade rekommenderat
Kul banor och trevlig personal! Rekommenderar alla att testa på.
Jag hade idag födelsedags kalas för min 10årga son och hans klasskamrater. Alla barnen tyckte det var det bästa födelsedags kalaset någonsin. Personalen var proffsig och jättetrevlig och jättebra med barnen. Anläggningen är verkligen i toppklass med möjlighet att grilla mm.
Roligt ställe, bra personal.
Helt magiskt. Trevlig personal och vi fick en riktigt bra/rolig instruktör. Ser framemot det nya som är pågång, vi kommer garanterat besöka igen!
Bra uppstyrt och banorna va kul och varierade
Grymt skoj. Riktig coola banor och en helt fantastisk instruktör. Kan värkligen rekommendera paintball fabriken.
En egen liten värld mitt ute i skogen. Bra service och många att fråga om det man undrade över. Flera olika områden med olika teman gör att det vill mycket till för att det skall kännas att det upprepar sig.
Comment on this business

to add Paintballfabriken map to your website;