facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Paket.se

Paket.se
"Jämför och få bästa priset när du skickar paket utomlands. Du kan skicka dokument, paket, pallar eller containers och få dem levererade till dörren, ombud eller terminal. Jämför priserna mellan olika leverantörer före du skickar ditt paket utomlands. Välj den bästa och billigaste lösningen när du ska skicka paket, dokument eller gods utomlands. Vi skickar allt så ska du flytta utomlands jämför flyttpriserna! Hittar du inte lämplig tjänst i prisberäknaren, kontakta oss så ger vi dig marknadens lägsta pris."
Address: Adelgatan 21 , Malmö 211 22, M, SE
Phone: +46 10 330 66 88
City: Malmö
Zip Code: 211 22


Opening Hours

Monday: 00:00-00:00
Tuesday: 00:00-00:00
Wednesday: 00:00-00:00
Thursday: 00:00-00:00
Friday: 00:00-00:00
Saturday: 00:00-00:00
Sunday: 00:00-00:00

Reviews
Dom som ger fyra stjärnor måste vara polare 1, Dom skriver att telefontid startar kl 9,00 men telsvar säger 10,00 2,Chattroboten svarar samma på alla frågor 3, Jag skulle få en bekräftelse vi mejl om inte ska jag kontakta dom 4, Hmmm, ingen svarar,,, 5, Vill avboka men det går inte 6, Det hade gått snabbare att leverera själv än att strula med dom här amatörerna ANVÄND INTE Paket.se!!
Allt var mkt bra förutom möjligheten att kontakta paket.se under veckoslutet för att kunna ställa någon fråga.
Som flera innan har skrivit, dom har satt det i system verkar det som och mailar efter någon vecka om extra betalning då paketet var större än väntat påstår dom. Riktigt så funkar det inte, jag som kund måste ha möjligheten att välja och säga nej så detta kommer bestridas och jag tar utan problem en rättslig väg. Undvik helt enkelt.
Jag behövde skicka ett paket med expressfart med leverans nästa dag.... Jag behövde skicka iväg ett paket med snabb leverans från Stockholm till Rom. Beställde nästa dag leverans med signering. Fick ingen information om att UPS inte levererar på lördag. Det resulterade i att mottagaren fick vänta till på måndag. Var i kontakt med UPS för att försäkra mig om att de kommer ha rätt mobilnummer vilken skulle innebära ett svenskt nummer hos mottagare. Det funkade inte. Leveransen skedde till okänd person och inte till avsedd mottagare. Det visade sig senare att det var vaktmästaren men det innebar att säkerheten inte var bra eller snarare obefintlig. Jag tyckte inte det var värt de nästan 600 kr jag betalade. Beställningen var smidig men har brister vad gäller information. Mycket besviken för det kostade mig även stress och förlorad arbetstid.
Nej! Bokade transport av pall och betalade direkt, upphämtning skulle ske dagen efter. Får mail på eftermiddagen när pallen redan skulle varit upphämtad att priset har ändrats och jag måste betala mer för att de ska utföra transporten. Kontakten med kundtjänst är rörig, de känns oseriösa och okunniga. Dessutom bara kontakt på engelska.
Väldigt snabb leverans, kontakten med förarna var bra, jag är supernöjd!
DET HÄR ÄR EN SCAM! OBS OBS! FÖR GUDS SKULL ANLITA DOM INTE! DO NOT USE THIS COMPANY, IT'S A SCAM! Dom kommer på en miljon anledningar varför man inte får någon fraktsedel osv, det är en ren och skär bluff!!!
Du får absolut ingen hjälp från dem när man har problem. Köpte frakt via dem med UPS och skulle skicka ett paket till Australien. Paketet har aldrig lämnat Sverige men ändå tog 2 månader tills jag fick tillbaka det. Det värsta är att de lyckades skada grejen inne i paketet. Jag betalade 4xxkr för ingenting, och fick ett trasigt paket tillbaka. Inte ok!
Comment on this business

to add Paket.se map to your website;