facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Palatin Technologies

Palatin Technologies

About

Aktuellt och blandat från Palatin Technologies

Address: Garnisonsgatan 20, 25466 Helsingborg
Phone: +46102090030
City: Helsingborg
Zip Code: 25466


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00


related searches: Palatin Technologies stocktwits, Palatin Technologies wiki, Palatin Technologies stock news, Palatin Technologies careers, Palatin Technologies stock forecast 2025, Palatin Technologies buyout, Palatin technologies Reddit, Palatin Technologies FDA approval
Similar places near
Buildahome Buildahome 859 meter Otroligt snabb support, snygga bilder. Vi är mer än nöjda! Mvh Carolina Leeman Entrep...
Mobilladdaren Mobilladdaren 2 km Mobilladdare och laddare för surfplattor för alla tillfällen och alla märken.
FS Data FS Data 4 km FS Data är en svensk leverantör av webbhotell, domännamn, servertjänster och e-post. ...
Reviews
Vi har blivit fastlurade i långt avtal, vår internet-handel funkade inte alls med Palatin Technologies, eller som det gamla namnet var Quadriga. Precis som man skriver har man arbetat sälja avtal i många år och vi alla som kom i kontakt med varandra, vi som blev lurade in i en avtalsfälla i en superdålig leverans av IT lösning. Detta kostar oss fortfarande pengar, vi får betala på detta samtidigt som vi har kostnaden för ett annat fungerande system. Samma ägare äger detta "nya" Palatin som ägde Quadriga, som konkade. Gamla Palatin konkade även de. Alla som skriver ett dåligt betyg "hittas" inte i kundregistren, konstigt. Palatin skriver att man har hundratals nöjda kunder, men inget om dessa hundratals missnöjda och lurade kunder. Undvik!!
Även jag hade Quadriga som leverantör eller vad man kallar det. Palatin är bara en fortsättning på allt, att låtsas vara en ny aktör men med samma efternamn på aktörerna ger inget annat än dålig smak. VARNING!!
Detta är före detta Quadriga som gått i konkurs efter att ha lurat massor av människor att ha avtal som inte går att lösa sig ur. Även när dom inte kan få systemen att fungera så att verksamheter går att driva. VARNING!!!!
Allt kan så klart alltid bli bättre. Därför får ni bara fyra stjärnor. Jobba på den femte Men vi är väldigt nöjda med era point-of-sale system. Fungerar perfekt med massor av smarta funktioner. Har bara behövt kontakta supporten en gång det sista året. Och fick jättebra hjälp snabbt och enkelt.
Palatin har varit ytterst professionella och tillmötesgående vid uppstart av vår ehandel. Företagets servicenivå är på högsta nivå, vilket har bidragit till en mycket positiv upplevelse av de produkter de erbjuder. Palatin kan verkligen rekommenderas!
Detta företag är före detta Quadriga som har konkat. Jag har slösat bort cirka 100 000 kr och massvis med nedlagd tid på deras webbshop och kassasystem. Deras strategi var att binda en med borgen på 5 år.
Företagets ledare förekommer i lokalmedia på ett mindre smickrande sätt. Där nämns polisanmälningar, lurade kunder mm. Min upplevelse av företaget är mycket dåligt.
EuroShop kassa program använder jag nästan 20 år utan problem, den är lätt att hantera annars tar hand om dig trevligt support personer Stark rekommenderar för alla butik ägare Anders Gutowski Väsby Cykel HB
Snabbare och bättre service kan man inte få! Hjälpsam och kunnig ledning och personal - med både hjärta och hjärna. Rekommenderas varmt.
Fungerar felfritt. Fler funktioner hade varit trevliga att ha, men det klarar det mesta vi behöver. Vi ville ha ett smidigt kassaprogram som fungerar bra med Fortnox. Startar blixtsnabbt.
Comment on this business

to add Palatin Technologies map to your website;